ecosinle yıkanmış ama mantarı geçmemiş yavru kedi?

ne yapabilirim ekstra? tüm vücuduna yayıldı daha kötü oldu zaten çok yoğundu. sirkeli suyla mı yıkasam?

1. Lütfen öyle bir şey yapmayın. En kısa zamanda bir veterinerle görüşün benim kedim mantar olduğunda birkaç doz aşı yapılmıştı ve düzenli uygulanması gereken kremler verilmişti. İsim paylaşmayacağım ama lütfen sirkeli suyla falan silmeyin çocuğu.

9 temmuz 2022 12:32

2. Bizdeki de iki doz iğneyle geçmişti anca hem de küçük bir bölgeydi biraz zor geçer yani telaşa kapılmayın hemen geçmezse. İğne ve krem uygulamasının yanında gezdiği yerleri ve hatta kendinizi de sürekli dezenfekte etmeniz gerekiyor çünkü etrafa yayılan mantar tekrardan bulaşıyor hayvana.

9 temmuz 2022 13:03

3. Veterinerle 2 günde bir görüşüyoruz zaten tyrosd krem aldırdı ama ondan da sonuç alamıyorum. Henüz bir iğne önermedi, çok kaşındığı için yara yapıyor kafasını sarıyorum kaşımasın diye. Beni endişelendiren burnu tamamen dökük ve çok şişti acı çekiyor gibi hissediyorum :( internette de iğneyle bile çözüm alamayan tonla insan görünce alternatif bitkisel bir şeylerden çözüm alan var mı diye merak ettim

9 temmuz 2022 23:11

4. Süslü benim kedim de yavruyken mantar olmuştu. Biz 3 defa yıkadık ecosinle. Tek sefer etki etmemişti. Hatta yıkarken de veterinerimiz mantarlı bölgeleri kazıya kazıya yıkayın keseler gibi demişti. Tekrar yıkasanız mı acaba miniği

9 temmuz 2022 23:17

5. Süslü ecosinle aynı suyla 3-4 kere yıkayın dedi veteriner zaten 2 gün boyunca 3-4 kere yıkadık. Sonrasında tekrar baktığında kremi verdi sadece tekrar ecosin vermedi. Bir de bir tableti 250 tl cidden kaç kere alabilirim bilmiyorum

10 temmuz 2022 00:26

6. Biraz geçmiş üzerinden ama merak edip son yazılanlara baktım her şeyi yaptıysanız bence  sirkeyi deneyebilirsiniz. Ben de hap ve iğne etki etmeyince beyaz sirke denemiştim, seyrelterek pamukla uyguladım. ama hangisi iyi geldi hiç bilmiyorum o yüzden tavsiye edemiyorum. bir de yerleri falan hep sirkeyle siliyordum, temas etti yani bolca bir zararı olmadı bizde.

12 temmuz 2022 00:53

7. Süslü cevabını yeni görüyorum. Toplamda 5 ecosinle yıkama bir sürü hap ve aşıdan sonra hala geçmedi. Artı düzenli olarak günde 3-4 defa tyrosd krem sürüyorum. Aşının 2. Dozundan sonra da düzelme olmazsa sirke falan filan doğal şeyler işine giricem artık

15 ağustos 2022 13:04