eda kurt ve eski nişanlısının ayrılık sebebi?

kızlar takip edenler bilir edanın eski nişanlısı herkese eda beni aldattı diyormuş. herkes gururuna yediremiyor kıza bok atıyor dedi inanmadı. sonra eda bir komşum hakkında suç duyurusunda bulundum benim hakkımda yalan yanlış şu saatte arabası geldi gitti diyormuş dedi.  şimdi de hakanın ablası atarlı giderli storyler atmış. storylerde “astımım var diye acitasyon yapan” diyor eda astımından bahseder devamlı. hakanın ablasının storylerini cevaplara koyucam.

1. Ne kadar ayıp şeyler insan kolay evlenebileceği değil asıl kolay boşanabileceği birini bulmalı

14 eylül 2021 22:25

2. Oha diyorum olaya bak otel odasında mı basmış hakan 🙄 o yüzden mi eşya bile alamamış evden çüş...

14 eylül 2021 23:33

3. Bildiğin iftira ve kızı itibarsizlastirmak adına tüm tuşlara basilma. Herşeye laf atılmış da astım hastaligina da atmazsin.

14 eylül 2021 23:47

4. Bence kız basılmamıştır eğer gözleriyle görseler bahane olarak "iş gezisi diye gittim" demezlerdi. Yani basıldığın bir durumda en son bahane edilecek şey ne diyerek gittiğindir bence. Bu kadar çirkef insanlar biri ile yakalasa bin kere farklı şekilde dile getirirdi. Bence Eda habersiz şekilde bir lansmana gitti veya gitti otelde kaldı, ama geri kalan uydurmalar hayal ürünü.

14 eylül 2021 23:49

5. Anlamadim eda babanizin oglu mu hala yalan itibarsizlastirma diyo herkes. ben gayet inandim acikcasi evden hic esyasinin alamamasi da bayagi buyuk bisi yaptigindan belliydi. Is icin gidiyorum lansman diyerek gitmis iste sonrasinda yakalanmis olarak anladim ben.

14 eylül 2021 23:55

6. Kadının yalanlar diye yazdıkları da garip ilki "ilk sevgilimsin" mesela edanın öncesinde başka sevgikisi olsa ne olur on sene öncesi.

14 eylül 2021 23:55

7. Acaba ilkimsin diye kandirmadan bahsediyor olabilir mi ya.. ya da basildigi kisinin daha onceki sevgilisi oldugunu ogrenmislerdir falan.. ay bilmiyorum buyuk olay hakan tarafi aylardir cok sinirli 8 yildan sonra bu olduysa cok kotu ya

14 eylül 2021 23:59

8. Ben bu hikayede edanın suclu oldugunu hissediyorum cidden. Ama görümce sen kim köpek laf carpıyosun ya ahahha dıs kapının mandalı.

15 eylül 2021 00:16

9. Siz nasıl erkeğe inaniyorsaniz ben de kadına inanıyorum. Haber falanda izlemiyor musunuz? Adamlar eşlerine şiddet gösterip sokağa atabiliyorlar. hatta kadınlarin sadece öldükten sonra haberleri yapılıyor görmüyor musunuz? Bir koruma emri bile cikartilmiyor. Boşanma gerçekleştikten sonra yine rahatsız edip kadın kendi hayatına devam etmeye çalışırken adam gelip ona neler neler yapıyor bir sürü örnekleri var.babam anneme eve hangi erkekleri aldın diye sorardı sarhoş gelip yani olmayacak şeyler değil.yok maddi durumları iyi yok modern görünümlü falan hikaye. Ataerkil toplumlarda o terbiye ve ahlakta insan yani kadını kendinden eksik gibi görmeyecek insan çok nadir keşke olsa ama nadir yani. Ben videolarından izlediğim kadarıyla böyle düşünüyorum.burda da sırf dedikodu olsun diye kotu ithamlarda bulunanları destekler nitelikte konuşmak bilmiyorum bence kadın kadınin düşmanıdır sözünü de kanıtlar nitelikte.

15 eylül 2021 00:58

10. Durduk yere kimse 8 yılı bitirmez süslül

er bence dolmuşlar.hakan gerçekten lansmana gitti eda yı bi erkekle samimi gördü.eda o kişiyle arkadaş olsada bi de birileri atmıştır (evine gireni çıkabı bile takip eden biri varmış ya belki de hakan ona takip ettirmiştir) adamın hamurunda güvensizlik varsa o da olayı buraya taşır.

Ya nedense bana Eda önce içine gömülüp birkaç ay sonra magazinlere çok tanındık yaşı nispeten bir tık daha büyük biriyle haberle taşınacak hızla evlenecek gibi hissediyorum içime doğan bu bakalım çıkacak mı 😄

15 eylül 2021 06:41