elçin sangu cilt alt tonu ne sizce? soğuk alt tonlu bembeyaz tenli birine hangi rengi önerirsiniz?

iki soru oldu biliyorum ama tarçın bakır rengi istiyorum. soğuk alt tonlu beyaz tenliyim nc15 ayarında. sizce bu turuncumsu kızıl saç sıcak alt tonlu beyazlara mı gidiyor? elçinin cilt alt tonunu da o yüzden sordum

1. pembe alt tonlu yani soğuk. zaten gerçek kızıllar pembe alt tonlu oluyor. sarı olmaz

21 ocak 2023 23:13

2. kizil sac en cok soguk alt tonlulara yakisiyor +1. Yalniz, fondoteninizi dogru sectiyseniz ve  nc iseniz sicak alt tonlusunuzdur.

21 ocak 2023 23:37

3. Macte NC sıcak alttonlu oluyor doğal kızıllar da çok nadiren soğuk alttonludur

22 ocak 2023 00:30

4. nc15 mac'te sıcak alt ton olarak geçer, need cold diye biliyorum açılımını. aksine nw ise need warm. nc15 size uygun ise sıcak, sarı alt tonlusunuz muhtemelen.

sıcak alt tonlu beyaz tenlere bakır tonları çok yakışıyor. genellikle doğuştan ginger kişiler de sıcak alt tonlu oluyorlar.

ben nc10-nc15 arası ten rengine sahibim çok uzun süre bakırın her tonunu kullandım, bakımı çok zor sürekli boyama derdi dip boya derdi vs. ama resmen bir tutku, yakışana çok yakışıyor insan geri dönemiyor kolay kolay doğal saçlarına.

turuncumsu tonlar sıcak alt tonlu olduğundan bu alt tona sahipseniz kullanabilirsiniz.

turunculuktan uzak kızıllar ise yani şarabi renkler ateş kızılı gibi tonlar genellikle soğuk alt tonlu insanlara daha çok yakışır. daha bir mermer gibi beyaz soğuk tende harika durur şarap kızılları.

sıcak alt tonlu bakır diyince ünlü olarak aklıma gelenler lindsay lohan, jenna fischer.

soğuk alt tonlu kızılın çok yakıştığı ünlü deyince de aklıma rihanna'nın kızıl halleri geliyor. kendisi cool alt tonlu ünlülerden.

22 ocak 2023 15:50

5. Şu sözlükteki beyaz ten gatekeeping'i beni bitiriyor ya.

22 ocak 2023 17:29

6. Bir makyaj videosunda kullandığı kapatıcı nötr alttonluydu ve tam uyuyordu ten rengine ayrıca sarı alttonlular aşırı beyaz olabiliyorlar sadece bronzlaşmaları daha mümkün oluyor Rusların çoğu sarı alttonlu

22 ocak 2023 18:05