elçin sangu'nun saç rengini çözemedim kiralik aşk ve çöp adamda farkli gorunuyor?

çöp adamda daha açık kumralimsi bakır kiralik asktaysa tam irlanda bakırı gibi. ikisinde de hic dibi cikmiyor herhalde doğal rengi. neden farkli gorunuyor? bir de boyayla elde edilebilir mi?

1. bu kadın çol garip ya doğal ginger ama doğal gibi ddğil, hiç dışarda gördüğümüz doğal kızıllara benzemiyor ya. bembeyaz ten, kahve göz, canlı bir bakır saç. çok güzel bir kombinasyon.

boya, cila vs gibi şeyler yapıyodur belki isimlerini bilmiyorum ama yine de tabanı kendi kızıl saçı

2 haziran 2023 19:49

2. Iki dizinin arasinda yillar var. insan yas aldikca sacinin rengi degisiyor ve daha donuklasiyor. Yani gencken daha parlak olmasi normal. Bunun otesinde dizilerde renkler ile oynaniyor. Soz konusu diziyi seyretmedim ama bu nedenle de farkli gorunuyor olabilir.

Boyayla elde edilebilir herhalde ama cok iyi bir kuaforun sizin renginizi iyi analiz ederek boya karisimini formule etmesi lazim. Kolay olmayacaktir

2 haziran 2023 19:54

3. Bence şuanki doğal saçı değil doğalına benzer boya yapmıslar. Cünkü hatırladığım kadarıyla en fazla 1 yıl önce bu kadın saçlarını sarıya boyamıştı görselleri de var ne ara o saç akacak da full tekrar kendi saçı ortaya çıkacak

2 haziran 2023 20:53

4. Bence kuaforlerin cogu anlamiyor herkese ayni neon rengi yapiyorlar. Ben su an halihazırda bakır sacliyim 7.43 kullaniyorum majirelin. Su ana kadarki en doğal renk bu kullandigim ama hala o doğal kizik saclardaki bejlik mi desem veya tam tarif edemedigim kullumsulu rose rengini taklit edemiyorum.

2 haziran 2023 21:31

5. Bir aşk hikayesi ilk dizisiymis orda mukemmel rengi

2 haziran 2023 22:22

6. Boya and cila var bence ve de kaşlarında da boya var gibi duruyor.

Bu hanım kızımızın kirpikleri de simsiyah maşallah suphanallah saçlar kaşlar kıpkızıl kirpikler kapkara bu nasıl gingerlik

3 haziran 2023 12:17

7. bilmiyorum fark ettiniz mi ama kiralık aşk dizisinin sinematik renk tasarımı canlandırılmış renklerle yapılmış. özellikle turuncu ve mavi tonlarını daha baskın izliyoruz. Ömer mavi bir gömlek giydiğinde de teniyle daha fazla kontrast yapıyor vs. dolayısıyla ekranda Elçin sangu'nun saçları çok baskın bir renkte dikkat edici duruyor yani gerçek hayatta gözle gördüğümüz tam tonunu izlemiyoruz bu da yanıltıcı olabilir aranılan boyayı bulmak konusunda.

3 haziran 2023 14:06

8. Suslu muhtemelen kirpiklerini boyuyodur cogu ginger oyle yapiyo. Bir aşk hikayesindeki sac rengine bitiyorum ama cidden hof

3 haziran 2023 17:21