el ayak üşümesi ve yüze ateş basması fazla kafeinden olur mu?

dün gece kahveyi çok abarttım gece de uyuyamadım doğru düzgün. sabah hem yorgun uyandım hem de arada elim ayağım üşüyor, yüzüme ateş basıyor sanki çarpıntım var gibi bunlar kafeinden mi oluyor yoksa başka neyden olabilir

1. Google'a "fazla kafeinin yan etkileri" yazdım, evet senin anlatıkların fazla kafeinden olabiliyormuş.

3 ağustos 2020 14:21

2. Fazla kafein, fazla sigara, fazla alkol ozellikle carpintiyi tetikliyor. Yuze ates basmasini da yasadim bir dönem, hatta bu yuzden doktora gittim, tamamen psikolojik (asiri stres) olduğu ortaya cikti. Naçizane tavsiyem oncelikle kendini takip et, bir sure hic kahve tüketme mesela, bakalim bi değişiklik olacak mi. El ayak usumesi icin de sabahları pekmez içtim (doktor tavsiyesi ile) sen de deneyebilirsin süslücüm, faydasi olur, zarari olmaz.

3 ağustos 2020 14:25

3. Ben de googleladım çarpıntı ve titreme çok yaygın ama ateş basması çok farklı geldi

@a2 dediğin gibi psikolojik de olabilir aslında. En azından birkaç saat sigara falan da içmeyeyim bakalım düzelme olacak mı

3 ağustos 2020 14:29