el yapımı yün yastık ve yün/pamuk yorgan satmak?

tüm dolaplar yorgan ve yastıklarla dolu, yıl boyu 4 yatılı misafirimiz geliyo, onlar da aynı anda gelmiyolar, teker teker geliyolar ve aynı yastık ve yorganı kullanıyolar, geri kalanına ihtiyacımız yok yani. bunları ikinci el satış uygulamalarına koysam satılır mı sizce? siz olsanız alır mısınız örneğin? ve fiyatı ne kadar olmalı sizce?

1. ben almam süslü. sebebi de yün yorgan altında kendimi can veriyormuş gibi hissetmem. yün yastıkları da biraz sert buluyorum. elbette bu benim şahsi görüşüm. alıcı bulabilirsiniz, denemekle ne kaybedersiniz ki?

13 ekim 2020 00:20

2. Kullanilmis mi suslu? Hic kullanilmamissa ve ihtiyacim olsa alirdim. Dandik sacma sapan cift kisilik yorganlar 80-100 yani yun cok daha fazla olmali bence.

13 ekim 2020 00:20

3. Korona döneminde kullanılmış yastık yorgan kimse almaz bence

13 ekim 2020 00:22

4. 20 yıldır kullanılmadan duruyolar ama öncesinde kullanılmıştır.

13 ekim 2020 00:29

5. anonim 4, çevremizde ihtiyacı olan kimse yok. daha önce koltuk takımımızı değiştirecektik, eskisini koltuk takımı olmayan bir suriyeli aileye verecektik, çok uğraştık, çok yordular bizi, pişman olduk, insanların peşinde koşmak istemiyorum.

13 ekim 2020 00:39

6. Almam tanımadığım kaç insan kullanmış..

13 ekim 2020 01:08

7. 3 ay önce kendi evime çıktım ben. Yün yorgana da bayılırım. İnsanların evinde çok yün yorgan yastık olduğunu gördüm ben. Ananem hemen bir tane verdi. Sevgilimin annesi de heveslendi veriyor bir tane. Yani bence uğraştığına değmez. 1+1 evde koyacak yerim olmamasına rağmen 2 yün yorganım oldu. Millet biri istese de vereyim modunda...

13 ekim 2020 06:30

8. @anonim 4, herhangi bir vurgu yok. suriye'den gelmiş bir aileydi ve koltuk takımları yoktu, bizimkini aldılar.

13 ekim 2020 15:52