elite dizisinde en beğendiğiniz kadın ve erkek oyuncu kim?

evet süslüler soru başlıkta. sanırım çoğu kişinin favorisi carla ve ander. ben marina’yı da çok beğeniyordum, polo da yakışıklı çocuk. sizin düşünceleriniz neler?

1. Polo o kadar salak ki tipine dikkat bile etmemişim.

Erkeklerden kesinlikle ander.

Kadınlardansa dedektif fjdkdm kadınlardan emin olamıyorum

25 mart 2020 19:18

2. polo'nun gözleri ferfecir okuyor. ama sakallı hali çok hoş.

yine de dizide ander ve carla'yı beğeniyorum. carla'yı çok sevmemiştim ama sosyal medyadan etkilendim galiba. erkekler de memelerine bitiyor zaten.

nadia'nın da farklı bir havası var ama şu kız aşırı güzel diyemiyorum.

25 mart 2020 19:59

3. valerio cool. farklı bir havası var, karakteri de sevimli ancak yüzü yakışıklı değil bence. mesela polo'nun çene yapısı falan daha düzgün bir güzelliği var.

25 mart 2020 20:00

4. 2.sezonda carlaydı son sezonda cok beğenemedim. Kıyafet seçimleri makyajından dolayı sanırım cok sıradan geldi. Erkek olarak tabi ki polo baya yakışıklı geliyor baya..

25 mart 2020 20:10

5. Carla ander-valerio

25 mart 2020 20:22

6. polo bence de. 2. sezonda en iyi oyuncu oydu bence. bu sezon da gayet iyi canlandırdı. kızlar fazla ilgimi çekmedi ama nadia yı canlandıran kişi çok kötü rol yapıyordu bu sezon. gözlerini koca koca açıp şaşırma kızma falan. çok iticiydi.

25 mart 2020 20:35

7. Yeni başladım diziye ve hayretler icindeyim, muslumanlik, escinsellik, musluman kızı ayartmak falan gibi mevzular dönüyor. Nasil tepki cekmemis hayret dhdhdhdh. Kizlardan favorim kesinlikle carla, instagram hesabını bile stalkladim, yani erkek olsam bilemiyorum altan. Erkeklerden simdilik favorim yok cok ergen geldiler bana.

25 mart 2020 21:00

8. Ben carla’ya hastayım ya. Erkek olarak guzman’a da bitiyorum. Nadia guzman çifti harika ötesi bu arada

25 mart 2020 22:06

9. carla dünyanın en güzel kızı bence. erkeklerden de valerio

25 mart 2020 23:37

10. Carla ve Ander tabiki. Bu arada Ander gerçek hayatında da homoseksüel mi kızlar bilen var mi :(

26 mart 2020 01:24