emziren kişilerin göğüs uçları neden kapkara oluyor?

şu göğüs ucum yok sorusundan aklıma geldi süslüler. ben küçükken teyzem, halam vs doğum yaptığında ve kuzenlerimi emzirdiklerinde hatırlıyorum, göğüs uçları çok aşırı kahverengiydi. emzirdikleri icin mi kararıyor acaba yoksa zaten normalde de öyle mi? emzirmiş olan anneler aydınlatırsa çok mutlu olurum.

1. hamilelikle areola koyulaşır anatomi de mi görmedin chl

22 nisan 2021 10:09

2. bi saniye ya, sana kim durup dururken bana cahil deme hakkını veriyor? kendini ne zannediyorsun düşük sosyo kültür seviyesinden gelmişsin bu düşüklüğünü her ortamda gösterme bari. anotomide görmedin mi diye soruyor bide ne anotomisi komik şey neden bahsediyosun gören de tıp okudum ama yine de bu soruyu soruyorum zanneder.

22 nisan 2021 10:18

3. nasıl ya pembiş pembiş meme ucu olanların meme uçları da mı kahverengi oluyor o.O her gün yeni bir bilgi teşekkürler süslü

22 nisan 2021 10:25

4. fsdhhsdhshd çok ciddiye alıosun çabuk yaşlanırsın sakin

22 nisan 2021 10:27

5. Hamilelikte malesef simsiyah oldu benim sonradan açılıyor rengi ama hormonal diye biliyorum

22 nisan 2021 10:44

6. hormonlardan dolayı oluyor ve zamanla açılıyor

22 nisan 2021 11:34

7. ss sorunlu musunuz? anon1 size öylesine takılmış etmediğiniz hakareti bırakmamışsınız. sürtük, orospu ne demek ya? önce o bozuk ağzınızı toparlayın yerden sonra yüzünüz olursa insanlara ezik dersiniz. sizin gibi seviyesizlerin topunu şutlasalar keşke sözlükten ama nerde...

22 nisan 2021 12:09

8. azıcık insan olsan a1 cahil dese bile onun seviyesine düşmeden yani hakaret etmeden düzgünce yanıt verirdin.

hala utanmadan yelloz falan yazıyorsun .d senin gibi gereksiz bir insanın diyeceği şeyleri umursamıyorum, böyle boş bir kafadan çıkan fikirlerin bir değeri yok çünkü. istediğin kadar hakaret edip etrafa saldırmaya devam edebilirsin, güle güle

22 nisan 2021 12:32

9. anonim 6, takılıyorum cahil nolcak alındın mı jdkslaşsl

22 nisan 2021 14:25

10. kapkara diye bir tabir kullanirsan isteyen sana istedigini soyler asko. kapkara ne kadar cig bir tabir oyle.

22 nisan 2021 15:20