Ben başlayayım
Komşunun kızı ortaokul zamanı yolda yürürken erkekler bana bakmıyor sana bakıyor diye bana küsmüştü. Ağlaya ağlaya annesine söylemişti, annesi kızım onlar o.spu bakarlar demişti kız bağıra bağıra ağlayıp bana da baksınlar istiyorum diye kapıyı yüzüme kapamıştı. Ben film izler gibi izledim o an
Bir tane daha var. lisede çok güzel bir arkadaşım kuaföre gitmişti, kız zaten güzel daha da güzel çıktı kuaförden. Çıkışta sevgilisi bizi bekliyordu, çocuk bir anda sinir krizi geçirdi herkes şok oldu. Kuaförden insanlar dışarı çıktı, kalabalık filan toplandı. Biz neye uğradığımızı şaşırdık 15 dkka sürdü galiba bu. En son çocuk çok güzel olmuşsun ben seninle nasıl baş edeceğim diye sümükleri aka aka yerde ağlıyordu
Üniversitede öğrenci evinde kalırken hiç bir sebep olmamasına rağmen benden nefret eden bir kız vardı. Evdeki herkesi doldurmuş, neymiş efendim ben prenses miymişim neden en rahat yatak bendeymiş onun yatağı taş gibiymiş. Bir gün ben evde yokken söylene söylene yataklarımızı değiştirmiş hala gülerim hahahahhaha.
A2 sen sözde taş yatakta yatınca belki içi soğumuştur sfgszdff
Ay aklıma geldi bir kuzenim pantolonum bana çok yakışıyor diye çöpe atmıştı, bir de eteğimi saklamıştı
benim kıskaçlık anılarım değil ama aklıma geldi. ben lisedeyken kk forumda takılıyordum, orada hasta bir üye vardı. nişanlısı onun okuduğu üniversitede eğitim görevlisi miydi neydi, adamım kız öğrencileriyle konuşmasını istemiyordu; onlar "nasılsınız hocam?" derse nişanlısı "iyiyim" deyip bırakacakmış, karşı tarafa sormayacakmış sen nasılsın diye. kampüste bi kız bayılmıştı bi keresinde de, neden sevgilisi kaldırmış, kızı bir "bayan" kaldırabilirmiş. adam kızı ambulansa mı taşımıştı, hastaneye mi götürmüştü neydi hatırlamıyorum. kız belki ölüyor yani çüş. çocuğun akrabalarıyla pikniğe gitmişlerdi, neden kadınlarla sohbet etti diye sorun çıkarmıştı. sonra evlenmişti bunlar, başka bir çiftin evine misafirliğe gitmişlerdi, eşi de ev sahibinin yaptığı kekten bir dilim daha istemişti; yok efendim neden bir dilim daha istedi, söylese ben ona evde yapardım falan. off o kadar korkunçtu ki. oranın kulpçusuydu bu kadın, herkes sayfalarca cevap yazar, tedaviye yönlendirmeye çalışırdı.
Oha iwants ya
Bende arkadaş grubunda bir kızla tanışmıştım bahsettiğim kişiye çok benziyor.
Kayınvalidesi oğlunu arayıp konuşuyormuş diye deli oluyordu. Annesi oğluyla sadece karısı varken konuşabilirmiş. Çünkü artık oğlu evli biriymiş. Bir de kahvaltı da kadın oğluna oğlum şundan yedin mi, bak bu çok güzel gibi şeyler söylüyormuş. Neden birebir oğluyla konuşuyormuş da karısına da söylemiyormuş. Çoğula konuşması gerekiyormuş. Kocasını annesinden kıskananı da ilk defa görmüştüm sayesinde. Ben ağzım açık dinlerken eltimin de kocam da gözü var dedi, nasıl anladın deyince bir kere eltisi bu ikisine birşey anlatırken kocasına daha çok bakmış oradan çözmüş olayı. Spastik
ay ss "eltimin kocamda gözü var çünkü konuşurken ona baktı" tam da bahsettiğim üyenin düşüneceği bir şey wadsfdfg ama annesinden kıskandığını hatırlamıyorum. yine de şaşırmam aynı kişilerse. bi kere de adamın gözetmenlik yapacağı sınıfta bi kız öğrenci silgi getirmeyi unutmuştu galiba, nişanlım neden silgi verdi diye soru açmıştı.
Aynı kişi değiller ama ruh ikizleri olduğu kesin
Bizimki sekreter patron evliliğiymiş. Analar neler doğuruyor diye aşık olmuş adama. Bu manyaktan sonra bizi tanıştıran kişiyle de görüşmüyorum artık