en iyi lokal sivilce kurutucu hangisi?

özellikle kistik sivilceler için?

1. Süslüm bende soruyu takipteyim. İnternette kistik sivilceyle ilgili çok az ve yetersiz bilgi var maalesef. Bende pcos var ve dönem dönem kistik sivilce sorunu yaşayan biriyim. Bir süredir dkh kullanıyorum o bile sivilcelerime iyi gelmedi( normalde dkh nın sivilceye ve cilde iyi geldiği söyleniyor). Benim kendinden yola çıkarak söyleyebileceklerim; kistik sivilce normal uç veren sivilceler gibi değil o yüzden kesinlikle banyodan sonra falan kendin sıkmaya çalışma mümkünse hiç dokunma. Düzenli cilt bakımı yaptırma imkanın varsa o çok iyi geliyor, beslenmeye dikkat etmek de önemli özellikle yağlı ve şekerli gıdalardan biraz uzak durmayı dene. Onun dışında ben genosys in sebum control diye bi serumu var onu kullanıyorum(sabah ve akşam) o da ciltteki fazla yağlanmalı önlediği için sivilce çıkış hızımı azalttı diyebilirim. Ama en önemli kistik aknelerin hormonlarla ilgili olduğu söyleniyor. Kan tahlili yaptırmanı öneririm

5 kasım 2021 13:51

2. Ben de bu konudan dertliyim. Normalde kuruluktan pul pul dökülen yerlerimde bile uçsuz sivilceler çıkıyor. Pkosluyum tabii ki. Sivilceyi sıkmaya çalışsan bir dert soyulup tamamen yara oluyor. Sıkmasam çıkmadan orada duruyor günlerce. Sebum dengeleyici ürünler iyi gelmedi çünkü o bölgede fazla bir yağ da yok aslında. Bir ürün bulursanız ben de tavsiye bekliyorum

5 kasım 2021 14:10

3. bende pcosluyum süslüler. bana en iyi gelen lokal olarak sudocrem ve nerisona-c krem oldu.Sıktıktan sonra ise lokal olarak madecassol krem en iyisi. ama bazen onlarında yetersiz geldiği oluyor daha doğrusu yavaş etki ediyor. bu yüzden soru açmak istedim

5 kasım 2021 20:31