en kalıcı rujlar

hakikaten long lasting dedikleri türden bir ruj var mı, (şu yeşil renkte olanlar hariç) bilen eden marka tavsiyesi verebilir mi? teşekkürler şimdiden.

1. the balm'ın "stainiac" isimli ürününü tavsiye ederim. üç renk çeşidi var. ıslak mendille veya makyaj temizleyici bir ürünle silmeye çalışmadığınız sürece çıkartamıyorsunuz.

26 eylül 2013 17:29

2. mac matte ruj serisi kullandığım en kalıcı ruj. yemekten sonra bile biraz ton kaybetse de gene rengini belli ediyor. ayrıca mac'in long lasting'i matte'lerden daha da kalıcı bildiğim kadarıyla. mac'te bir kere denedim elimde, sonra makyaj çıkarıcı mendille kazımam gerekti. the balm'ın rujlarının kalıcılığından da memnunum.

29 eylül 2013 11:17

3. lancome juicy wear. biraz kuru yapılı ama resmen kazımak gerekiyor. top coat ile birlikte satılıyordu ben yüzyıllar önce aldığımda, ruj bir hayli mat duruyor zira.

1 ekim 2013 23:52

4. rimmel'in kate serisinin mat rujları da oldukça kalıcı bence.

2 ekim 2013 11:28

5. Maybelline 14 Hour'lar akşam üzeri sürüp yemek ve içki içmeme rağmen sabah yataktan kalktığımda ruj sürmüşüm gibi duruyorlardı. Şiddetle tavsiye ederim.

10 ekim 2013 21:27

6. bendeki rujlar arasından en kalıcı olanlar Max Factor Colour Collections olanlar. bu nedenle kullandıklarım arasından bunu söyleyebileceğim. belki yeşil rular kadar sabit ve çıkmayan yapıda değiller ama klasik tip rular için oldukça uzun zaman bozulmadan, silinmeden kalıyorlar..

1 kasım 2013 20:30