en kolay nasıl ölebilirim? ?

tırın önüne atlasam felç kalma olasılığı var ama milletin başına bela olmak istemiyorum. doğalgazı açsam bina patlar. jilet atmaya çalıştım ama derin olmuyor pıhtılaşıyor kanım. nasıl ölebilirim?

1. overdose uyku ilacı

25 mayıs 2021 19:30

2. soru sahibi konuşmak ister misin?

25 mayıs 2021 19:35

3. a1 en etkilisi hangisi?

a4 ve a5 ben gerçekten artık kimseyle konuşmak istemiyorum, önceden kimse yoktu yanımda. yardım edecek kimse de yok.

25 mayıs 2021 19:45

4. kimseden bir şey beklememeye hak veririm ben de bunu düşünüyorum. ama buradan belki birimizle konuşmak ister misin, içini dökersin. hiçbir şey kolay değil ama kendini öldürmeyi düşünecek kadar her şeyden vazgeçtiysen sadece kendini düşün her şeyi kendine ver. lütfen yaz buraya ne düşünüyorsun ne hissediyorsan.

25 mayıs 2021 19:49

5. ya bak anlıyorum gerçekten zor durumdasın şu an fakat kendi açından düşünme bi yol bulunur her zaman bir yolu vardır, belki de zaman lazımdır ama konuş bizimle

25 mayıs 2021 20:47

6. yaz bana lütfen konuşalım, elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

25 mayıs 2021 21:16

7. Biz varız ss. Burada elinden tutacak insanlar var. sen tırı süreni düşünüyorsun da biz mi seni düşünmeyelim?

26 mayıs 2021 04:18

8. Son anonim o kisi bir daha cevap yazmamis üzüldüm ne yaşıyorsa. Uykum var uyuyacagim diye tweet atmış ve buradan birisi uyku ilacı al aşırı doz yazmış.

26 mayıs 2021 05:35

9. hayır o hesap benim değil, sosyal medya hesabı kullanmama izin vermiyor ailem, telefonum bile yok kafayı yemek üzereyim. fare ilacı mantıklı ama evden tek başıma hiç çıkamıyorum ki ekmeğe bile gidemiyorum yoksa alacaktım dün. kedim vardı tek mutlu olduğum şey oydu o benim her şeyim. ama sokağa attılar her gece onunla uyurdum şimdi ağlayarak uyumaya çalışıyorum

27 mayıs 2021 18:21