en rahaaaat ve kaliteli sütyeniniz nereden?

ve buna ek fiyatı normal sayılan seviye (1000 tl civarı)

1. 80 b 😅 büyük bir şey değil ama rahat arıyorum

6 ağustos 2024 19:20

2. marks & spencer

6 ağustos 2024 19:29

3. Tuhaf bir biçimde h&m. 75b, yim, Omuzlarım geniş ve ufak, top memeliyim. Memelerimi bastırmayan, orta açıklığı kısa olmayan, balensiz ama balensiz olduğu için memeleri ufak göstermeyen h&m'in ikili set halinde satılan sütyenleri oldu. Penti rahatsız kere rahatsız, m&s kapları birbirine çok yakın, intimissimi fena değil ama giy giy yıka günlük sütyenler için çok pahalı, h&m ise günlük kullanımda yumuşacık rahat, dayanıklı ve uuu cuuuz dnfkdkddkl

6 ağustos 2024 19:50

4. A3 klonum musun ben yazdim sandim butun cevabini. Her soyledigine +1

bu arada biz 75b degil de 80a olabilir miyiz ya aslinda?

6 ağustos 2024 19:52

5. penti lotus

6 ağustos 2024 20:00

6. Hm hangi model link atsanız lütfen bende ariyordum

6 ağustos 2024 20:03

7. Hm link pls alayım. Lotus y da merak ediyorum. Asıl suwende baktım beğendim ama burada full olumsuz yorum okudum ya

6 ağustos 2024 20:10

8. (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1208310001.html Linklendiniz ) sjdkcjddkl a4 süslü olabilir valla oysho'da 80a giydiğim oluyor ama bu sütyende 75b tastamam oluyor.

6 ağustos 2024 20:20

9. Bu arada dolgulu fiyor ama şair orada kaplı demeye çalışıyor iç dolgusu yok yani merak etmeyin.

Bonus olarak her hafta kurutmaya giriyorlar cayır cayır hiiiçbirşeycik olmuyor valla hunharca kullanmalık rahat mı rahat bir sütyen.

6 ağustos 2024 20:23

10. Güzelmiş de bana pahalı geldi ya benim o kadar butcem yok malesef :((