en ufak bir sorunda hemen ayrılıyor musunuz?

iyi giden bir ilişkiniz var, herşey mükemmelken sizi rahatsız eden ufak bir pürüz çıkıyor. hemen kesip atar mısınız? yoksa geçen onca zamana ve ilişkinin iyi olmasına kıyamayıp bunu kenara yazıp gözlem mi yaparsınız? sorun: geçmişte dediği bir lafı içimden atamıyorum :(

1. hatasını telafi ederse devam ederim

12 aralık 2020 12:38

2. Valla burda o kadar bariz ayrilik sebepleri bile ufak puruz gibi anlatiliyor ki. O yuzden bilemedim yani. Adam sulalesine kufur etse ama baska hic bir sorunumuz yok diyen cok soru okudum kusura bakmayin.

12 aralık 2020 12:47

3. Kendi penceremden görünen bu. Ama öznel olmadan şöyle söyleyeyim: herşey iyi gidiyorken birşey söylüyor ve kafama takılıyor. Hani büyük bir problem olduğunda derler ya aslında önceden bazı sinyaller vermiştir de sen fark etmemişsindir diye. İlişkide farkettiğim "İlk" sinyal olabilecek birşey. Ama ilerde bunun altından birşey çıkabilir de çıkmayabilir de. Öncesinde bir sorun yoktu. Bu laf kötü niyetli bir laf değil ama can sıkıyor. Bunun için ayrılmayı göze alamadım, durup gözlem yapmayı seçtim ama sürekli bu söylediği lafı düşünüp duruyorum.

12 aralık 2020 13:00

4. Süslü bence söylediklerinden ziyade tavırları, davranışları önemli. Hareketlerinde de bu tarz şeyler görüyosan iyice gözlemle derim. Sonrasında hayal kırıklığına uğramamak adına.

12 aralık 2020 13:05

5. İlişkide sorun olmadan önce flört döneminde sinyalini vermiştir ve siz görmezden gelmişsinizdir. Yani doğru olan flört döneminde bitirmek. İlk sinyalde.

12 aralık 2020 13:27