en yakın arkadaşımla sanırım sevgili olduk? ama diğer en yakın arkadaşlarımızın ruhu bile duymadı. bu işin sonu kötü biter mi? devamı aşağı?

sizin böyle deneyimleriniz var mı? yol yakınken döneyim mi? ne yapsam bilmiyorum giderek kendimi kaptırıyorum ama diğerleri bilirse şok olup ayıplayacaklar eminim. burdaki deneyimli süslülerden tavsiye almak isterim :(

1. Ayıplanacak bir şey değil bence neden olsun? Karşılıklı öyle geliştiyse bir sorun yok size yönelik. En yakın arkadaşıyla evlenen tanıdıklarım oldu çevrede. Aranızda bir sorun olup ayrıldığınızda da aranızdaki bağ belli eder kendini. Birden yabancı gibi de olabilirsiniz birbirinize ama şu an da ayrılırsanız birden eskisi gibi olacağınızı sanmam. Araya soğukluk girecektir. Diğer arkadaşlarınızı neden bu kadar takıyorsunuz?

21 mayıs 2021 13:32

2. Kardeşim gibidir demedim. Ama çok yakındık evet ve kendisi bana açıldı ben başlarda şaşırıp reddettim ama sonradan çok baş başa kaldık ve kendimi kaptırdım. Başlarda söylemedik çünkü "bu konu burda kapansın, kimseye de söylemeye gerek yok" dedim. Ama sonra ben de kapılıp gittim ve şuan flört gibiyiz sabahlara kadar konuşuyoruz.

21 mayıs 2021 13:40

3. Cevabı verdiğim süslü cevabını silmiş neyse

21 mayıs 2021 13:41

4. Geçen sene mükemmel günler gecirdiğim yakın arkadaşıma  duygularımı cok fena kaptırmıştım. Aöa kaybetme korkusuna açılamamıştım asla. İki hafta önce öğrendim ki, aynı dönem o da benden hoşlanmış o da aynı endişeyle söyleyememiş. Eğer birbirinize uyumlu olduğunuzu düşünüyorsan devam et gitsin süslü. Benim gibi içinde ukte kalmasın sonra :’) kimsenin ayıplamasını da düşünme, bunda ayıplanıcak bir sey yok. Vaktinin büyük bir kısmını geçirdiğin ve değer verdiğin insandan hoşlanmak utanılacak bir şey değil.

21 mayıs 2021 13:45

5. En yakın arkadasımla sevgili olmustum 6 sene once sımdı 6 aylık evlıyız :)

21 mayıs 2021 14:21

6. Üniversitedeki arkadaş grubumuzda yakın olduğum ve birbiriyle de yakın olan arkadaşlarım bi anda biz beraber gibiyiz demişlerdi. Başta söylemedikleri için biraz bozulmuştum ama sonradan sevindim. 5-6 senelik evliler şimdi.

21 mayıs 2021 16:45

7. ay sakın... yol yakınken dön. 1,5 sene önce en yakin arkadasimla sevgili oldum 1 senedir kendimi hapiste gibi hissediyorum kaybetmeyi goze aldigimdan da ayrilamiyorum.

21 mayıs 2021 19:15

8. En yakın arkadaşimla sevgili oldum 2 yili gecti ilişkimiz, evlenmeyi düşünüyoruz ve ben cok mutluyum. Birbirimizi cok iyi tanıyoruz, cok egleniyoruz. Diğerleri neden ayiplayacak ya sevmek sevilmek ayip mi? Nasil arkadaşların var süslü mfjfkv

21 mayıs 2021 20:03

9. Ben 20'li 30'ly yaşlardaki bir kadınla bir erkeğin en yakın arkadaş olabileceğine inanmıyorum. Taraflardan birinin hoşlanma durumu vardır. Diğeri de onun ilgisini seviyordur. O yüzden zaten birbirinizden hoşlanmanız bana çok normal geldi. Uyumluysanız ikinizin de sevgilisi yoksa o benim kardeşim aramızda asla öyle bir şey olmaz modunda dolanmadıysanız ki yapmamışsınız bir sorun yok. Elbette sevgili olun. Zaten anlaşıyorsunuzdur da. Kaybedersem diye sevgili olmamak saçma çünkü zaten işin içine duygular girmiş. Bu saatten sonra böyle biriyle arkadaşlık söz konusu olamaz ki. Samimi olmaz. Duygular öyle bir günde reddedilmekle bitmez ki karşınızdaki kişide de bitmemiş. Bazı insanlar içini rahatlatmak ve ilgi de gitmesin diye reddettim ama arkadaşız diyor. Son derece samimiyetsiz. Zaten taraflardan birinin sevgilisi olsa sürekli görüşmenizden rahatsız olur yine biter. Sevgili olmak mantıklı olan şu durumda.

21 mayıs 2021 20:04

10. Ben de henüz ergenlik dönemindeyken (10. Sınıf) üç kişi olduğumuz arkadaş grubundaki en yakın erkek arkadaşıma aşık olmuştum. Uzun bi süre söylemedim herkes ayıplayacak diye. Meğerse o daha uzun süredir hoşlanıyormuş. Şimdi sekiz seneyi aşkın süredir birlikteyiz ve seneye evlenmeyi düşünüyoruz, ev eşyalarımızı alıyoruz. Ayıplayacak diye düşündüğüm çoğu insan da arkadaşım değil şu an...

22 mayıs 2021 01:56