en yakın arkadaşın sevgili yapması ve kızın çok kıskanc olması sorunu ?

20 senelik bir arkadaşım var. en yakın arkadaşım. saat kaç olursa olsun birbirimizi ararız. ilkokuldan beri arkadaşız. birbirimizde kalırız ederiz. aramızda hiçbir şey geçmedi geçemez de. daha önceki sevgilileri beni kıskanmazdı ama şimdi yeni bir sevgilisi var. genel olarak güvensiz bir kız. gece yarısı aradığım için kavga etmişler. şu an başka şehirlerde olduğumuz için henüz yeni tanıştık sayılır. mesela ben onun yaşadığı şehre gelince onda kalıyorum. ama kız bundan dolayı kavga çıkarmış. ben geldiğimde arkadaşım kızın evinde kalacak ben arkadaşımın evinde diye konuşmuştuk. neyse öyle oldu ve tanıştık kızla. çok da iyi davranmıştı bana. ama kıskançlığı hala devam ediyormuş. sizce beni kıskanmaması için ne yapılabilir? çünkü gerçekten kıskanılacak hiç bir durum yok artada. en yakın arkadaşımı bu yüzden kaybetmek istemiyorum

1. Yani ben sevgilimin bu kadar yakın kız arkadası olmasını istemediğimden dolayı şuan o kızı haklı bulmaya daha yakın taraftayım bşlmiyorum:(

3 nisan 2023 13:41

2. Kızın belki geçmişten gelen bi güven problemi vardır. Arkadaşınızı seviyorsanız ve arkadaşınız da kıza değer veriyorsa bir süre gece aramaları falan durdurabilirsiniz. Zamanla oturur bazı şeyler. O alışır siz alışırsınız ama burada erkek arkadaşa iş düşüyor, kıza güvensiz bir durum olduğu sinyalini de vermiş olabilir. Benim de çok yakın erkek arkadaşlarım var, evliler ve ben de evliyim. Eskisi gibi gece aramalar, birbirimizde kalmalar yok bence olması gereken de bu. Zamanla yaşlar ilerledikçe, insanların hayatı değiştikçe arkadaşlıklar da değişir. Eşimi gece kız ya da erkek birinin aramasını istemem acil bir durum yoksa, o da istemez. Neyse ki böyle bir durum yaşamadık ama yaşasak da eşim zaten açmaz, sabah döner.

3 nisan 2023 13:42

3. kız haklı

3 nisan 2023 13:43

4. bu arada yazmamışım. ben de evliyim ve kocam bu arkadaşımı tanıyor. noramlde orta seviyede kıskanc biridir ama bu arkadaşımı hiç kıskanmaz. çünkü biliyor aramızda asla bir şey olmadığını ve olmayacağını. arkadaşımın sevgilisi de evli olduğumu biliyor.

3 nisan 2023 13:46

5. evli barklı kadınsın başka bir şehirde en yakın bile olsa bir erkek arkadaşında kalman bana da tuhaf gelir. yaşınız kaç bilmiyorum ama bana sadece öğrencilikte kabul görebilir bu tip ucuzluklar gibi geliyor. ucuz derken hakaret etmiyorum yanlış anlamayın ama otelde kalın ne işiniz var adamın evinde ? gecenin bir vakti de aramayıverin mesela. siz bu kızı kendiniz de pek ciddiye almıyorsunuz ve hatta kıskanması hoşunuza gidiyor gibi geldi bana

3 nisan 2023 13:53

6. Yani ya trollsünüz ya da bu sözlüğe ilk defa geliyorsunuz. Burası eşinin/sevgilisinin en ufak bir karşı cins temasında bile delirenlerle doluyken bir de bu anlattıklarınızla kimse sizi haklı bulmaz. Herkes tek tek "o kız haklı, benim de eski sevgilimin böyle bir arkadaşı vardı şimdi evliler, sen de sinsisin kesin aranızda bir şey geçti" yazacaklar bekleyin görün.

3 nisan 2023 13:57

7. a6 ne ucuzluğu ya ne kadar dar görüşlüsünüz hayatınızda hiç mi seyahat etmediniz hiç mi ufkunuzu genişletecek bir aktivite yapmadınız? benim de en yakın arkadaşım erkek mesela ve onunla birbirimizi resmen cinsiyetsiz olarak görüyoruz ne o bana erkekmiş gibi ne de ben ona kadınmışım gibi geliyor. siz her gördüğünüz erkeğe halleniyor olabilirsiniz ama bazılarımız gerçekten yalnızca "arkadaş" olarak görüyor.

3 nisan 2023 14:05

8. ucuzluktan değil sadece rahat olmak açısından. yanı annemleri görmeye gidince onlarda kalmamdan bir farkı yok. gece aramalar da, zaten yatarken telefonumuz kapalı oluyor. eğer uyumamışsak da telefona cevap veriyoruz. siz yakın arkadaşlarınızla böyle yapmıyor musunuz cidden?

3 nisan 2023 14:09

9. size trol gelen ne burada, gerçekten merak ettim. nesi trol bu olayın? yani arkadaşım hemcinsim olsaydı da yine arkadaşlık ilişkimizi garip mi bulacaktınız? eğer öyley değilse söyleyin, belki arkadaşımın sevgilisinin ne hissettiğini anlarım bu şekilde. çünkü dediğim gibi eşim de kıskanmıyor. arkadaşımın önceki sevgilileri de kıskanmamıştı.

3 nisan 2023 14:15

10. an8 muhtemelen sen daha lise de sınava çalışırken ben yurtdışında müze geziyordum ama çok şükür eşşek gibi çalıştığım için param pulum var başka bir şehire bir aktivite için gittiğimde kimsenin çekyatında yatmam. vizyon meselesi, kendine değer meselesi

3 nisan 2023 14:20