en yakin kiz arkadasinizin hoslandigi cocuk size yuruse tepkiniz ne olur?

farkettiginiz an direkt mesafe koyar misiniz? basima boyle bir sey geldi. hoslandigim cocuk yakin kiz arkadasima yurudu. ikisini ben tanistirmistim ortak ortamlari yok. 1 kere gorusmelerine ragmen (onda da hepimiz beraberdik) kizla mesajlasmaya baslamis, hikayelerine de cevap veriyormus hatta beraber tiktok cekme plani yapmislar (ergen degiliz ama arkadasim tiktok kullaniyor cocugun ise alakasi yok tiktokla) . bunlari da kiz bana soylemiyor cocuk x’le soyle soyle yaptik diye anlatirken ogrendim. hatta kiza bulusma teklif etmis benim o sira corona suphem vardi disari cikmiyordum bunu biliyordu ikisi de. arkadasimla konusunca ay sacmalama hoslanmiyordur falan dedi. sonra biraz usteleyince ya ben anlamistim aslinda ama kondurmak istemedim ben kimseye hayir diyemiyorum ya dedi.  eger anladiysa, en ufak bir suphesi bile varsa mesafe koymasi gerekmez miydi? cocukla mesajlasmalar, plan yapmalar falan ne alaka? acaba ben mi yanlis dusunuyorum cok fena sogudum arkadasimdan. bu arada cocuktan hoslanmadi eminim sadece ilgisi hosuna gitmistir cunku ilgiyi cok seven biri. hoslansa daha mantikli olurdu benim icin en azindan hoslandigi icin yapti derdim. ama beni uzecegini bile bile sirf ilgi icin cocuga yuz vermesi beni kirdi acikcasi. haksiz miyim sizce?

1. Haklısın, uzaklaş o yellozdan

4 mart 2022 01:37

2. haklisin,boyle bir durumda asla cocugun yanlis anlayabilecegi adimlar atmam ve samimi de olmam.plan yapmak ne alaka zaten? oyle bir insan arkadasim da olamaz artik benim.

4 mart 2022 01:38

3. Tesekkurler susluler. Ortak bir arkadasimiza anlattim boyle bir sey icin arkadasligini bitirme dedi ama ben gercekten cok sogudum.

4 mart 2022 01:40

4. Süslü deli misin ne arkadaşı, yılan. Görünen köy kılavuz istemez.

4 mart 2022 02:14

5. Eski kız arkadaşım

4 mart 2022 08:04

6. Süslü hayır ya arkadaşınızın yaptığı şey iğrenç ve mide bulandırıcı. Yarın bir gün gerçekten hayatınızda anlam ifade eden biri olduğunda nasıl aynı ortama sokacaksınız ikisini, arkadaşınıza bir daha nasıl güvenebileceksiniz ki? İnanın çok daha iyi insanlar hayatınıza girecek. Kaç yıllık arkadaşım diye düşünmeyin hiç.

4 mart 2022 12:12

7. Tesekurler susluler gercek arkadasim olmadigini anlamis oldum bu sayede. Uzgunum gercekten. Cocuk zaten ben ortamda hic yokmusum gibi davrandi kiz varken, kendimi asiri kotu hissettim.

4 mart 2022 12:41

8. Bu arkadaşlık bitirme sebebi değil mİ, daha ne yapması gerekiyor ya?

Seni kötü hissettiren herkesi çıkar hayatından süslü.tiktok vs dediğine göre gencecik kızsın hayatına daha ne erkekler ne arkadaşlar girecek.bu yılanla 1 saniye harcama.

4 mart 2022 23:12