entrikalı kore dizisi önerisii?

kızlar entrikalı, sürükleyici kore dizisi önerir misiniz? şu an sky castle'a başladım. umduğumu bulur muyum bilmiyorum. ama şaşırtıcı olaylarla entrikaların döndüğü diziler arıyorum

1. Penthouse, izlersen görüşlerini buraya yaz süslü merak ediyorum beğenicek misin diye

21 temmuz 2021 21:40

2. Sky castle tarzı zenginler arasında büyük entrikalar dönmüyor ama ikili ilişkilerde entrikalar, kazık atmalar, bolca drama ve güzel de bir aşk yani ne ararsan var. "Secret"   Dizinin adı. Tarihi-fantastik karışık, tahta kim çıkacak entrikalarının döndüğü dizi "moon lovers". Tarihi deyince asssla sıkıcı zannetmeyin cidden çok güzel bir dizi. Aklıma bunlar geldi.

21 temmuz 2021 21:50

3. penthouse da çok merak ettim, sky castle izleyenler omu da yazmış bakıcam ona da

21 temmuz 2021 22:20

4. Punch vardi, kim rae won oynuyor. Yolsuz bir savci hasta oldugunu ogreniyor ve yaptigi hatalari duzeltmeye calisiyordu. Eski karisi da avukatti bu sebepten ayrilmislar romantik kismini da oradan baglamislardi. Cok guzel, politik bir diziydi. Kore dizilerinde olan klasik karikuturize karakterler yoktu. Başrol kadin saskin degildi.

21 temmuz 2021 22:27