erasmus için italya mı almanya mı viyana mı?

merhabalar herkese. erasmus için başvuruda bulunacağım ancak avrupa konusunda sıfır olduğum ve bulduğum bilgilerin resmen içinde boğulduğum için sizlere sormak istedim avrupa'daki yaşam konusunda bilgisi olan süslüler vrasa yardımcı olabilir mi? siz olsanız hangi sırayla yazardınız? roma, viyana, frankfurt, münik ve köln seçeneklerim arasında. hayat pahalılığını da az çok göz önünde bulunduruyprum ama en önemlisi güvenlik ve sosyal yaşam benim için. yardımlarınız için teşekkürler şimdiden:')

1. Hayat hepsinde pahalı. Başka bir kıstas yok mu ona göre yazalım

21 mart 2023 00:33

2. italya tabii ki. Viyana pahalı, almanya'da eğlenemezsin, italya hem ucuz hem keyifli.

21 mart 2023 00:51

3. Anonim 2 +1 italyada pizza makarna ucuza yaşamamın ve eğlenmenin yolu bulunuyor. Almnyada bazı okullar yurt verebiliyor erasöuslulara ona bakabilirsin bir bşka kıstas olarak

21 mart 2023 01:27

4. Anonim 2 +1 italyada pizza makarna ucuza yaşamamın ve eğlenmenin yolu bulunuyor. Almnyada bazı okullar yurt verebiliyor erasöuslulara ona bakabilirsin bir bşka kıstas olarak

21 mart 2023 01:27

5. Süslü ben roma'da yaptım zamanında, yükseğimi köln'de yaptım, şu an viyana'da yaşıyorum. Kesinlikle roma diyorum sana tereddütsüz.

21 mart 2023 01:39