erkek çocukluk arkadaşımın sevgilisi varken bana ilgili davranması?

çocukluktan tanıdığım bir arkadaşım var beni beğeniyormuş eskiden tabi 13 yaşındayız o zaman swh. bir iki ay kadar çocuksu flörtler kldu ama hatırlamıyorum arkadaş olmaya karar vermiştik sonra da kardeş kardeş takıldık hep jsnsdk sevgililerimiz oldu ayrıldık birbirimize anlattık falan. en son sevgilisinden yengeanım diye bahsettim diye tepki gösterdi görüşmeyelim dedi ben de okey dedim kendi bilir. bir iki yıla yakın görüşmedik geçenlerde aradı yazdı baya özür diledi tekrar konuşuyoruz. bu arada konuştuğum biri var ama flört bile sayılmaz öylesine arada birbirimize yürürüz falan o kadar. ve bu arkadaşımın sevgilisi varmış uzak mesafedeki biriyle. ben profilindeki yorumlarda gördüm kızı sordum mesaj atıp. bana instadan cevap vermeyip telefondan yazdı kız arkadaşım o instadan konuşmayalım didikleyip duruyor hesap soruyor diye. ben de dalga geçtim hanımcı falan dedim kapattım konuyu. ama asıl mesele şu ki normalde ciddi olan adam canımlı cicimli konuşuyor. seni merak ettim canım ne yapıyorsun canım tatlı rüyalar canım falan.  ben mi kabayım acaba? canım denmesine alışkın mı değilim acaba? dün de gece konuşurken baya cevap vermedi müsait değilsin galiba dedim, canım kız arkadaşımla konuşuyorum sana yazıcam falan? ne bileyim garip geldi. yemek hazırlıyorum falan desem aa canım bana da yapar mısın gelince falan diyor garip yani. 21 yaşındayız bu arada

1. görüşmek istiyorum ama :(

1 kasım 2020 13:22

2. ters teper diye korkuyorum? belki de sadece arkadaş olarak yakın davranıyor anlayamıyorum ki

1 kasım 2020 13:25

3. linçlenmek için sormadım :( hiç yardımcı olmuyorsunuz şu an

1 kasım 2020 13:26

4. samimi davranması normal mi yoksa yanlış mı? yanlışsa uyarıcam çünkü

1 kasım 2020 13:32

5. benim ne suçum var şu an?

1 kasım 2020 13:35

6. ona karşı bir hissim yok arkadaşlae görüştüğüm biri var zaten benim. konuşmasından rahatsız olmalı mıyım diye soruyorum allah aşkına yuva yıkan kadın muamelesi yapmayı kesin artık

1 kasım 2020 13:43

7. çocuğun sevgilisine yenge dedim işte daha nasıl kanka çekeyim anlamadım ki. kız hesabını kontrol ediyor diye mesajdan konuşalım dedi ben de hanımcı diye dalga geçtim daha nasıl kanka gibi konuşabilirim bilmiyorum kardşeim deyp duruyorum hep ama canım canım yapması sinirime dokundu

1 kasım 2020 13:48

8. Anon5 gibi özgüvensizler yüzünden kız/erkek ilişkileri dost olarak algılanmıyor. Sevgiline tasmada tak olur mu?

1 kasım 2020 14:46

9. sevgilisinin duysa rahatsız olacağını ve benim de rahatsız olduğumu söyledim o da yanlış anladığımı mesafe koyacağını söyledi acnkjdbcjkab halledildi teşekkür ederim

1 kasım 2020 17:39

10. gorusme ilgiden rahatsizsan eger goruseceksen de ilgisi devam edecek onu goze al

2 kasım 2020 00:47