erkek arkadaşımı seviyorum ama bazen bunalıyorum ve yanında sıkılıyorum?

3 aylık bir ilişkimiz var. aşık olmuştum başta, baya tanıma isteğim vardı ve çekici geldiği için başladım ilişkiye. ama o heyecanım söndü. artık ne yemek yemeye çıkasım geliyor ne bişey. uzak kaldığımızda da özlüyorum ve bu yüzden kafam karışıyor. 4 gün aralıksız görüştük ve ben sıkıldım. bugün kendimi kötü hissettim. üstüne yalnız kalmak istiyorum dediğimde de ben kendimi kötü keyifsiz hissettiğimde manevi olarak seni yanımda istiyorum. u beni üzüyor dedi. canım sıkkın görünce gel çıkalım hava alalım dedi, ama hiç istemedim. kayıtsız da kalmıyor ama sanki daha heyecanlı ve neşeli biri olmasını diliyor gibiyim. ben beni yükseltecek birilerine ihtiyaç duyuyor gibi hissediyorum. ilgi çekici gelmiyor artık. ayrılmalı mıyım? :/

1. 3 ayda bu hale geldiysen Belli ki sana uygun birisi değil ve seni rahatsız eden şeyler var onda. Yol yakınken bitir bence, sana da yazık ona da.

16 şubat 2023 21:26

2. Anladım süslüler teşekkür ederim.. ikimiz de yetişkin iki insanız ama hevesim ve isteğim yok. Hatta iki hafta önce doğum günüydü çok anlamlı bi hediye bile almıştım. Ama yapamıyorum nedense. Bu kez kendimi suçluyorum, sen sıkıntılısın sağlıklı bi ilişkiyi yürütemiyosun diye.

16 şubat 2023 21:43

3. A1 ben de aynı şeyleri yaşadım tam 3 aya yaklaşırken bitirmiştim. Bu tarz ilişkilerde bitirmek de zor oluyor baya ısrar etmişti bana ama gerçekten çok bunalıyordum yapamadım ve bitti

16 şubat 2023 22:07

4. kötüymüş süslüm o baya. Ben fiziksel olarak itici bulmuyorum, hoşlanıyorum kendisinden. Ama benzer şeyleri hissetmişiz. Peki sonrasında daha mı mutlu oldunuz? Ayrılırken ne dediniz?

16 şubat 2023 22:23

5. aranızda ten uyumu yoktur birinden hoşlanıyor beğeniyor olsanızda o enerjiyi yakalamayınca olmuyor süslü

16 şubat 2023 23:11

6. Olabilir süslü belki :/

17 şubat 2023 00:26

7. Son süslüye ithafen balık burcuyum, bence burçla alakalı değil, süslü tek yaşamaya bir şeyleri tek yapmaya alışmışsın. Ben de böyleyim. Flörtleşmek bir yerlere çıkacak olmak, yanımda birinin olması zulüm geliyor.

17 şubat 2023 16:36

8. Evet, altı senedir tek başıma yaşıyorum ve çalışıyorum. Üni. Zamanı da başka şehirdeydim. Tek başıma halledemediğimi düşündüğüm ve yalnızlık çektiğim zamanlar oluyor tabii ki. boş geliyor bana da her gün görüşmek.

Bundan önceki ilişkimde hiç böyle hissetmiyordum hatta evlilik de düşünüyorduk. Ama ayrıldık başka şeyler yüzünden. O ilişkimde eski erkek arkadaşımın da kendi evi vardı, benim de. Çoğunlukla ya onda ya bende kalırdık ya da herkes kendi evine geçerdi vs. Hiç bunalmazdım çünkü bende kalırken de o pc başına geçip yarınki sunumunun hazırlığını yapardı örneğin. Hiç sıkılıp bunalmadım öyle ondan.

Şuanki erkek arkadaşım ise ailesiyle yaşıyor ve çoğu zaman ben dışarıda vakit geçirmeyi sıkıcı ve keyifsiz bulduğum için benim evimde vakit geçiriyoruz ama öyle oturuyoruz yani salonda ne bileyim. Ya da yemek yapıyoruz markete gidiyoruz vs. Bunaldım diyorum o zaman dışarı çıkalım diyor ama o da boş geliyor yani. Sabahtan akşama kadar benim evde oturuyoruz gece evine gidiyor uyumaya ertesi sabah yine aynı gün tekrar ediyor geliyor ve gece gidiyor. Yemek yapıyor topluyor market alışverişi vs. Çok yardımcı oluyor ama ben rahat hissetmiyorum ve heyecansız geliyor. Nasıl ayrılıcam şimdi bilmiyorum

17 şubat 2023 16:53

9. Kova burcuyum ben süslüm, ikimiz de kovayız erkek arkadaşım da kova