erkek arkadaşımın akıl almaz sözleri ?

uzak mesafe ilişkisi içinde olduğum erkek arkadaşım onun yaşadığı şehirde iş bulamazsam ayrılmakla tehdit ediyordu. ben bu adama aylarca emek verdim. onun akıl almaz iğrenç sözlerini haketmedim. babasının iş yerinde 50 yaşında çalışan kadın bir sekteri var onu işten çıkarıp seni mi alayım ne istiyorsun bana yük oluyorsun artık dedi. bende ayrılalım o zaman dedim. bana dedi ki insanların sevgililerini nasıl öldürdüğünü şimdi çok iyi anlıyorum dedi yemin ediyorum kanım dondu bu sözü duyunca mal gibi kalakaldım ve bir ton daha çirkin laflar söyledi, ayrıldık. onu her yerden engelledim. 2-3 saat sonra 10 defa beni aradı bu da yetmedi farklı bir numara aradı ve bende bilmeyerek açtım. o iğrenç kan donduran sözleri sanki o söylememiş gibi laflar etti. almak istediğim bir eğitim var ve param çıkışmıyor bunu da bildiği için, işlerim iyi giderse hayatımda ol ya da olma sana şu kadar para vereceğim dedi. bende düşündüğün için teşekkür ederim gerek yok bilmem ne dedim. o kadar emek verdiğim sevdiğim adamın beni böyle öldürmek istemesi kanımı dondurdu. evde saatlerce ağladım.. aklıma birlikte uyurken gördüğüm bir rüya geldi. kapkaranlık bir yolda araba kullanıyordu ve yanında ben vardım. iki yol ayrımı vardı ve bir yola girip o karanlıkta beni bırakmıştı. çok garip.. onun böyle birisi olduğunu hiç düşünmezdim. içimi dökmek istedim kendimi kötü hissediyorum. yakın arkadaşlarıma anlatsam çok üzülürler

1. Troll müsünüz lütfen troll olun yoksa çok üzülücem :(

31 ağustos 2020 23:36

2. Ayrıl ve uzak dur arkadaşım bir daha da sakın barışma ve aç bile kalsan alma onsan para eğitimi de sonra al canından gururundan kıymetli değil ettiği tehtidker allah korusun çok kötü zaten ama o bile olmasa bana yük oluyorsun falan aşşağılar gibi laflar etmiş bu bile ayrılmak için yeterli

31 ağustos 2020 23:38

3. yazışmaları gösterip şikayet edin

31 ağustos 2020 23:45

4. asla trol değilim. hala şok içindeyim. ben onun bu çirkin ve adi yüzünü aylarca nasıl göremedim aklım almıyor. kendime de kızıyorum. benim zayıf yönlerimi görüp zaman zaman manüpüle etti ve bende kandım..

31 ağustos 2020 23:50

5. Şu trol diyenlere gıcık oluyorum, sankiturkiyede yaşanmıyor böyle olaylar aq. Çok imkansız sanki. Trol diyip gelecek cevapları engellemeyin. Mal mısınız nesiniz aq

1 eylül 2020 00:07

6. İş bulmayın orada ve bırakın ayrılsın. Manyak bence.

1 eylül 2020 00:32

7. Herşeye ne kadar kolay troll diyorsunuz. Kolay mi sanıyorsunuz insanların dertlerini anlatırken patır patır düşünüp düzgün bir şekilde mi yazmasını bekliyorsunuz. Öyle kolay değil anlatamıyor yazamıyor insan bunu farkedin artik. Uzak sehirdeymis kendini ondan uzaklaştır süslüm. Sana dua edicem. Bizi de haber et

1 eylül 2020 00:37

8. Bu troll diye tutturanlar kendileri trol soru açanlar ,yeter artık .

1 eylül 2020 21:55