erkek arkadaşımın bana aldığı hediye?

erkek arkadaşımla her şey çok güzel gidiyor ancak yıldönümümüzde bana aldığı hediyede bir tuhaflık var. erkek arkadaşımla yaklaşık bir yıldır çıkıyoruz ve ban karşı her zaman çok nazik, hatta sevgi dolu. her şeyin en ufak detaylarını düşünebilen biri. maddi durumları da gayet iyi. (bunları yazmamın sebebi övünmek değil, zaten benim param da değil, birazdan olayda yeri olması.) bana bir takı kutusu almış. eve gelince kutunun köşelerinin çizik içinde olduğunu gördüm. hatta alt kısmından boyaları dökülmüş. çantama mı dökülmüş diye baktım ama çantam temiz. kutunun içinde yüzük koyabileceğim sünger bir yer var müzik kutularında da olur ya ondan. o kısım tamamen yerinden çıkmış, alttan tutkalı atmış. anlamadığım şey şu; bu bir tür shit test falan mı? bu arada insanları maddi durumuna göre değerlendiren biri değilim ama ben onun hediyesi için gerçekten çaba harcamışken bu beni çok üzdü. işin tuhaf yanı hala hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyoruz.

1. kutunun kulpu hediyeyi verirken de yerinden çıkmıştı ama o geri taktı hemen

13 ekim 2020 13:08

2. Acaba tarihi unutup son anda evden annesinin falan yardımıyla bi sey mi ayarladi? Cok sacma cunku yani

13 ekim 2020 13:11

3. Ya kutuyu son anda buldu birinin kullanılmış ya da aldığı yerden mi öyle geldi de değiştiremedi ilginç.

Yani internetten alsa böyle bir şey olsa derdi işte kusura bakma böyle geldi değiştiremedim.

Bana ilki gibi geldi

13 ekim 2020 13:12

4. a2 annesini de tanıyorum, kulpu kırık boyası dökük bir şeyi kullanmaz.

13 ekim 2020 13:17

5. iste kullanmadiklarindan sana vermisler.

13 ekim 2020 13:21

6. a4 ailesi de hiç öyle insanlar değiller. neden bunu yaşadığımı bilsem keşke.

13 ekim 2020 13:22

7. shit test nedir yani Türkçesini söylersen belki yardımcı olabiliriz süslü (:

13 ekim 2020 13:24

8. süslüler ya kendimi cevaplarda kocişini savunanlar gibi hissettim. siz aklınıza gelen her şeyi yazın. rahat olun.

13 ekim 2020 13:24

9. çok acayip gerçekten.

13 ekim 2020 13:26

10. a5 süslüm shit testin türkçede tam bir karşılığı yok ama şöyle tanımlayayım, bir insana o farkında olmadan testler yapıp gözünüzdeki değerini buna göre belirlemek.

erkek arkadaşımın da "ben bu kıza kalitesiz bir şey versem bile beni sever mi? tartışma mı yaşanır?" diye düşünüp böyle bir oyuna girişmiş olabileceği aklıma geldi.

13 ekim 2020 13:34