erkek arkadaşımın bana söylediği cümle?

ondan beni yüksek lisans için alese hazırlamasını istedim. bana “yüksek lisans yap sonra kariyer yap sonra da beni beğenme diye mi seni hazırlayacağjm” dedi ve şok oldum. bu ne demek arkadaşlar bir insan nasıl böyle düşünebilir?

1. oha bu nasıl bir aşağılık kompleksi, resmen kendini sizden üstün görüyor ve sizin de ona yalnızca ondan düşük seviyede olduğunuz için baktığınıza inanıyor

19 mart 2024 00:17

2. ayrıldın dimi?

19 mart 2024 00:17

3. Bak bu platformda kolay kolay bu kelimeyi söylemem, acilen ayrıl. Aşağılık kompleksi olan adam sana sadece zarar verir, seni gerçekten sevemez.

19 mart 2024 00:21

4. Özgüvensiz bir ezikle birliktesin kesinlikle ayrılmalısın.

19 mart 2024 00:28

5. ss sevgilinin sana söylediği bu saçma sözden önce ales için beni hazırla demeni doğru bulmadım. Bir sürü video, paket vs var ve bu tamamiyle senin oturup test çözmenle alakalı. Ne yapabilir ki sevgilin? Bu aşamaya gelen herkes ortalama da olsa bir şeyler yapabilir. Bunu yükseltmek de tamamen seninle alakalı. Kendin yapabileceğin şeyler için sevgilinden yardım istersen, onun da aklı kıtsa böyle götü kalkar. Gördüğün üzere sevgilinin aklı kıt. Hayatı bu kadar sanıyor. Bir de bu acizce bir itiraf aslında. Kariyer sahibi, güçlü kadınların ona bakması için bir sebep olmadığını düşünüyor. Bu tip erkekler içten içe de büyük nefret beslerler güçlü kadınlara. O zaman sen kendine sor. Ona bakman için sebebin ne?

19 mart 2024 00:47

6. acaba şaka mı yapıyor? nasıl söyledi bunu? sana şaka da yapmış olabilir. ben olsam iltifat olarak algılardım. sen çok zekisin iyi yerlere geleceksin ben sana yetemeyeğim falan diye. ortada seni kıskanmak yoksa, destekleyecekse şaka yaptığını düşündüm

19 mart 2024 01:35

7. A6 iyi ki söylemiş de gerçek yüzünü görmüş

19 mart 2024 01:54

8. Hayatını baltalayacak diye yorumladım, tabi buna  izin verirsen

19 mart 2024 04:32

9. süslüm kendisine sormamın sebebi yakın zamanda alese girmiş olması. ben aradan uzun zaman geçtiği için laf arasında ya beni de hazırlasan da ben de girsem yüksek yapsam diye gülerek söyledim. onun ciddi bir şekilde bu cevabı vermesi bana garip geldi. sonra bana test falan çöz işte dedi ama bu insan benim erkek arkadaşım böyle cevaplar vermesi normal gelmiyor. yakın zamanda bir iş yerinden mülakata çağrıldım ilgilenmedi sormadı bile

19 mart 2024 09:22

10. Bu adam insana hayatı zehir zemberek eder ya