erkek arkadaşımın hakaretleri ?
nerden başlasam bilmiyorum. bana yaklaşımı ilk başlarda asla böyle değildi. daha sonradan belki gerçek yüzü ortaya çıktı. geçen hafta biz teknesiyle denize açıldık ve yanımıza köpeğini de aldık. köpeği inanılmaz kıskanç ben ona sarılırken falan bize arkasını dönüyor. tam ben denize atlayacakken geldi arkama kaka yaptı ve bende bunu farketmedim erkek arkadaşım dedi ki sakın arkana basma benimde midem bulanıp denize atladım. bu aptal da kakalari yıkayıp denize attı bende dedim kakalari denize atma ben yüzüyorum dedim o da bana hakaret etmeye başladı geri zekalı kafama mi koyayım dedi. durduğumuz koyda da inanılmaz akıntı vardı. tekneler yanımızdan geçince neredeyse bogulacaktim. jete tutunup ona çıktım. orda sinirden ağladım. geldiğim için de çok pişman oldum. daha sonra özür dileyip kendini acindirdi bana. neyse bu olay bir şekilde kapandı. dün de gece 3 gibi napiyorsun yazdım o da işimle ilgileniyorum dedi. bende bu saatte ilgilenmezdin bir kızla misin dedim şaka olarak söyledim bunu . o da bana hee geri zekalı kızlarla grup yapıyorum diyerek bana bir dolu hakaretler etti. ama ne iğrenç şeyler söyledi. man kafa kuş beyinli böyle iğrenç seyler sonra da bu ilişki bitti artık yeter demeye başladı. sinirden çıldırmış gibiydi. git kendin gibi birisini bul dedi. bende sinirden ağladım ve hiç bir şey söylemeden blokladim. yarım saat geçtikten sonra bana farklı bi appten yazdı özür dileyip. işte bende kişisel gelişim olarak bir şeyler eksikmiş her şeyi geç anlıyormuşum. ben kimseden böyle seyler duymadım. ne bana eski erkek arkadaşım böyle şeyler söyledi ne de arkadaşlarım. sadece biraz duygusal birisiyim. biz günde 3 saat telefonda konuşuyormusuz çok boş şeylermiş. kendisinin yakın zamanda mahkemesi var 3 saat boyunca mahkemelik olayını anlatıyor her gün. valla o kadar bıktım ki her yerden sildim engelledim. şimdi de onu affetmem için çiçek falan göndermiş. artık midemi bulandırıyor. nasıl bir psikopat birisiymis haberim yokmuş. ilerde bana şiddet bile uygulardı. o kadar üzüldüm ki bu olaya. çok şaşkınım hala ve üzgün. içimi dökmek için buraya yazdım. ayrıca bu yapan adam 30 yaşında bende 27.