erkek arkadaşımın kankası beni sevmiyor?

sy

1. erkek kankası süslüler bir mekana gidiyoruz arkadaş ortamı içerisinde sürekli laf sokuyor. yok sen ikimizin arasına giremezsin, yok ikiniz kavga etseniz bu çocuk gelip bana anlatıcak derdini. yeni tanıştık aslında 4. görüşüm falan ve ne yapıp edip konuyu "biz x ile senden daha iyiyiz, sen yokken ben vardım senden sonra da ben olucam" a getiriyor. ben de tek bir kelime bile söyleyip karşılık vermiyorum kavga çıkmasın diye çünkü arkadaş ortamı, bazen alkol alıyoruz tatsızlık çıkmasın istiyorum. ama cidden bu tavırlar midemi bulandırmaya başladı. erkek arkadaşıma rahatsızlığımı dile getirdim onun üslubu öyle takılma sen diyor. ama biliyorum her ortama girdiğimizde aynısı oluyor, yine aynısı olacak. sizce ne yapmayalım? erkek arkadaşımı kankasına karşı doldurmak da istemiyorum ama şu saatten sonra laf da yiyemem.

17 şubat 2020 09:09

2. Ay haspam

17 şubat 2020 09:52

3. tam bir kıskanç ergenmiş kendisi süslü. aynı seviyeye inmen sadece seni kalitesizleştirir. "he he dii mi aynen " de gül geç. mümkün mertebe de , onun bulunduğu programlara dahil olmamaya çalış. seni sevmiyor değil, seni rakip olarak görüyor ve kıskanıyor sadece. ilkel bir güdüyle de defansa geçmiş arkadaşını onun elinden alacağını düşünerek. tıpkı muzunu kaptırmamak için ağaç dalından inmeyen yavru maymun gibi.

17 şubat 2020 10:00

4. Erkek arkadaşını kanka olarak görmüyor olabilir mi? sadece soruyorum...

17 şubat 2020 11:08

5. a1 süslüm bir kere olsa takmam da sanki rakipmişiz gibi bu şekilde davranması artık batmaya başladı. dün oldu en son bu olay ve gece yatağa girince ister istemez keşke ben de ona şöyle deseydim böyle deseydim diye düşünmeye başladım.

a5 yemin ederim bunu bile düşündüm süslüm bir değil iki değil sürekli aramıza giremezsin, sen yokken ben vardım kavga edince bu çocuk benim omzumda ağlayacak falan aptal aptal laflar sanki kankasını ağlata ağlata öldürdük sanki aralarını açmaya çalıştım. cidden pargalıyla Hürrem gibi hissediyorum artıkndjfjdj

17 şubat 2020 13:53

6. süslüm sanırım haklısın. altta kalmayayım ben de laf dalaşına gireyim diye bir anlık gaflete düştüm ama kendimi ağırdan satmak ve söylediklerinin benim için hiçbir anlam ifade etmediğini ona hissettirmek daha mantıklı. söylediğinizi yapıcam 🌸

17 şubat 2020 14:40

7. süslüm aynı şeyi benim erkek arkadaşımın kankası da yapıyor. aynı ifadeler aynı laf sokmalar. shot oyunu oynarken bile benim üzerime oynamalar. kavga ettiğimizde sürekli beni suçlu bulup laf etmesi ve erkek arkadaşımın onun huyu bu demesi :( işin garibi erkek arkadaşımda asla kankasına laf söylemiyor

17 şubat 2020 21:12

8. a7 süslüm geçmiş olsun bize ya işimiz iş.......

17 şubat 2020 22:08

9. Bence bu resmen laçkalık. Burda önemli olan erkek arkadaşının davranışı süslü, sınırı çizmesi gerekiyor. Seninle nasıl böyle konuşmasına izin veriyor algılayamadım ben.

17 şubat 2020 23:36

10. a8 valla ben de anlamadım süslü takılma ona o yapıda bir insan diyor keşke ne alaka bu söylediklerin arkadaşın yeri ayrı sevgilinin yeri ayrı diye bir tepki gösterse.

17 şubat 2020 23:52