erkek arkadaşım benimle tam birliktelik yaşamak istemiyor sizce neden?

süslüler diğer soruda gördüm. sevisirken iltifat edilmesi samimi geliyor mu diye sormuş bi süslü. anonim de tam birliktelik yaşamak icin seni gazlıyor demiş. bizde ise durum tam tersi. biz de henüz tam birliktelik yaşamadık ama onun dışında her şey var yani. ben yaşamak istiyorum gibi, hani ondan bi hamle gelse dur demem ama erkek arkadaşım buna henüz sıcak bakmıyor. sebebini sorunca biraz saçmalıyor. bi keresinde kesin istiyo musun dedi evet dedim ama sen dün saçını kestirip bugün pişman oluyosun, pişman olursan çok üzülürüm falan dedi. sizce olaya bakışı tamamen duygusal mı? kırıcı olmayan yorumlarınızı bekliyorum.

1. Bakireyseniz, bekaretini ben bozmuş olmayayım sorumluluk almayayım diye düşünüyordur.

25 ağustos 2022 02:24

2. Allah aşkına birleşme olmuyor diye sevişmemiş mi oluyorsunuz pişman olacağndan korkuyorsa hiçbir sey yapmasaydı seni düşündüğü falan yok bekaretini alırsa üzerine kalırsın yakasına yapışırsın diye korkuyor tipik ortadoğu erkeği

25 ağustos 2022 02:43

3. Diğer süslülerw katılarak devam ettiriyorum

Neyin sorunluluğu?

Neyin üstüne kalması?

Ne yakasına yapışması? Bunu istiyorsanız bunları yapacak değilsinizdir zaten. Erkek arkadaşınızın kadınlar hakkında iğrenç bir zihniyeti ve arabesk bir kafa yapısı var.

25 ağustos 2022 02:47

4. Adam duygusal. Bakmayın diğer yazılanlara. Bekaret kaygısı yok. Sen gercekten birçok konuda kararsız veya kararsız değiştirip pişman olabilen birisin bir anlık pişman olsan o senden daha çok üzülecek gibi. Bu yuzden kaçıyor bence cümlelerinden bana bu his çok rahat geçti.

25 ağustos 2022 03:23

5. Bu arada ben de azıcık kararsız olsam veya tam anlamıyla istediğimi kararlılıkla ifade edemesem asla emin olamaz ve yapmazdı partnerim. Karşındakinin istediğinden hissen bedenen emin olmak şart. O da bence seni hazır görmüyor.

25 ağustos 2022 03:25

6. a4 süslü gercekten yazdıgını defalarca okudum ve o kadar haklısın ki. Teşekkür ederim çok çok. Tam diğerlerine hayır erkek arkadaşım geri kafalı biri değil temalı bi şeyler yazıyordum ki senin yazdıgını gördüm. İyi ki görmüşüm.

25 ağustos 2022 03:43

7. sadece olumlu yorumları ciddiye alacağınızı düşünsem de benim de ilk sevgilim ateistti, aşırı marjinal, aşırı avrupai olduğunu iddia eden biriydi. ama benimle evlenmekten ödü kopup benimle gelecek düşünmediği için birliktelik yaşamak istemedi. bu olayı böyle görüp her bok yiyip zarın gitmesini pişmanlık olarak gören biri nasıl gözükürse görünsün orta doğu kafalıdır.

25 ağustos 2022 05:17

8. Ben biraz sizin rizanizin kesin oldugundan emin olmak istiyor diyorum, belki yaslariniz kucuktur ya da onun da ilk sevismesi siz olacaksinizdir

25 ağustos 2022 06:44

9. A4 doğru söylemiş sen bakma bunlara. Onlara hassas davranan kimse girmediği için hayatlarına bilmezler. Her gün burada açtıkları soruları görmüyoruz sanki.

25 ağustos 2022 09:33

10. Süslü açıkçası sorumluluk almak istemiyor olabilir. Benim de uzun ilişkim vardı, sevgilim modern görüşlü biriydi ama ben birlikteliği evliliğe saklamayı amaçlamış biriydim. iliskimden emin oldukça ve zamanla birliktelik yaşamayı düşündükçe olumlu bakmaya başlamıştım ama sevgilim hiç bu şekilde yaklasmadi. O zamanlar o da bir şeyler saçmalamıştı, ben de yaa çok duygusal iyi biri diye düşünmeye başlamıştım. Sonra anladım ki biz sevgiliyken aklında ayrılma düşünceleri varmış, yani biz iyiydik ama bu işin sonunda evlenmeyi düşünüyormuş. Ben de onunla birlikte olduğum için pişman olmayayım diye bu topa girmemiş. Benim durumuma çok benzettim.

25 ağustos 2022 09:53