erkek arkadaşım sürekli sevişmek istiyor?

soru komik oldu ama açıklayayım. mesela 4 saatte istiyor ki 4 posta atalım. bana ise 1 kez orgazm olmak yetiyor günde, evet canım istiyor, çok yükseliyorum o an, mutlu oluyorum okey diyorum fazlasını aramıyorum o bir kere doruklara çıktıktan sonra. bi şey izliyoruz sürekli bi yandan memelerimi emmek istiyor gadhdhd üstelik iki günde bir mutlaka görüşüyoruz yani eskiden birbirimize hasrettik ama şu an değiliz. ona nasıl yetmiyor aklım almıyor. üstelik o her seferinde boşalıyor ama ben her penetrasyonda orgazm olmuyorum. beni oralla orgazm ediyor çoğu zaman. acaba her seferinde olsam ben de çok istekli olur muydum, benim bana yeter moduna girmem anormal mi? sizce bende bir anormallik var mı? bana libidon düşük diyor da :d istiyor ki tavşanlar gibi sürekli sevişelim. kendimi sanki yaşlıymışım gibi hissettim. yaşlar ben 26-o 28 bu arada. o boğa ben kova.

1. Senden gizli ilaç/takviye alıyor olabilir, psikolojik problemi olabilir

28 aralık 2021 02:21

2. Suslu ilişkiniz yeni mi? Yeni iliski heyecanidir belki zamanla oturur

28 aralık 2021 02:34

3. süslüm üç senelik ya, sevişmeye de yeni başlamadık aslında nişanlıyız bir de. başlarda özleme veriyordum zaten ben de görür görmez yapışıyordum ama adam yorulmuyor ben tam tersi nene gibiyim hep isterim yatayım hiç istemem hareket edeyim ahshshjds yatakta bile üşengeç mi olur bi insan. ona maşallah mı desem napsam bilemedim. ya bu arada spora gidip bu konuda fayda gören süslü oldu mu acaba okuyan vardır belki

28 aralık 2021 02:37

4. Bi kadının posta atalım dediğine inanmak istemiyorum, umarım trolldur

28 aralık 2021 03:43

5. Eski sevgilim böyleydi, rahatsız oluyordum artık. Gece orama burama dokunmasıyla uyanıyordum, sevişiyorduk ama yetmiyordu sürekli istiyordu artık midem bulanmaya başladı ayrıldım.

28 aralık 2021 09:16

6. Kesin troll

28 aralık 2021 09:34

7. Haftasonu PTT kapalı oluyor süslü o gün posta atmayabilirsiniz tatil olur size de

28 aralık 2021 10:21

8. öfff takıldığınız şeye bak ya ne var bunda ahahah üzgünüm değilim troll

28 aralık 2021 10:53

9. gel iki posta atalım beee hadi len

28 aralık 2021 11:27

10. spor etkiliyor gerçekten. ben spor yaparken adamın tepesinden inmiyordum.

28 aralık 2021 11:33