erkek arkadaşım sarışınlardan mı hoşlanıyor?

kızlar ben esmer tenli kara kaşlı kara gözlü bir kızım türkan şorayın birebir aynısı diyebilirsiniz sadece kaşlarım biraz daha kalın ve doğal ayrıca daha koyu tenliyim. erkek arkadaşım tanıştığımızdan beri hayalimdeki kadınsın, tam tipimsin vs diyordu. tenime hep bayıldığını söyler hatta karamel der. neyse geçen gün lise de amber heard hayranı olduğunu söyledi daha sonra da margot robbie'yi beğendiğini öğrendim. ya nasıl tam tipi ben oluyorum? beğendiği herkes sarışın falan benimle alakası yok. bu durum rahatsız etti tipi bensem beğendiği ünlüler ne alaka?

1. Ülkede kara kızların hemen hemen hepsi türkan şorayım diyor çok garip :d onları beğeniyorum ama elimizde bu var demiş sana yürümüş işte

28 aralık 2021 15:26

2. ya türkan şorayım demem doğru değil belki ama 10 kişiden 8i söylüyor. bir de arap kökenliyim ve bana baktığın an arabic havasını alabilirsin vücut şeklim saçım gözüm kaşım hani o kadınlarla alakam yok. ama sabahtan akşama kadar hayalimdeki kadınsın diye anlatıp duruyor..

28 aralık 2021 15:29

3. soruyu sorana türkan sorayin esmer teni olmamasi soku.

28 aralık 2021 15:32

4. 'sadece kaşlarım biraz daha kalın ve doğal ayrıca daha koyu tenliyim.' diye belirttim anonim4 ben yüz şeklim simam benziyor anlamında söyledim hayal etmeniz için.

28 aralık 2021 15:33

5. E çocuk sevgilin olduğuna göre sarışınlardan hoşlanıyorum diyecek hali yoktu herhalde yüzüne.

28 aralık 2021 15:34

6. kendisine sor biz nerden bilelim ya

28 aralık 2021 15:37

7. A6 son noktayı koymuş :d

28 aralık 2021 15:39

8. sormaya cesaret edemem özgüvensiz gözükürüm ünlülerı kıskanarak ki öyle de zaten ama yine de onun öyle düşünmesini istemiyorum

28 aralık 2021 15:42

9. Bebeğim o saydığın isimleri beğenmeyen erkek yok

28 aralık 2021 15:43

10. o zaman bence sarışınlardan hoşlanıyor.

28 aralık 2021 15:44