erkek arkadaşınızın ailesinin evine kalmaya gidiyor musunuz?

daha önce gidip kaldım ve  pişman oldum. aslında 3 yıllık ilişki ve ciddi düşünüyoruz. ailesi de sürekli arayıp davet ediyorlar ama sanki hata yapıyormuşum gibi hissediyorum. kendi ailemin haberi olmadığı içinde olabilir. ailem geri kafalı değildir ama aramızdaki ciddi bir durum olmadan kalmama da müsade etmezler. öte yandan ben ilişkimle ilgili bir karar da vermek istiyorum, bunun da iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. napsam bilemedim?

1. suslu cok sacma geldi bana kalmak falan ya. nasil taniyacaksinizki evinde kaldiniz diye? ben olsam asla kalmazdim garip geldi bana.

26 ocak 2021 17:08

2. Neden kalman gerekiyo? Şehir dışındalarsa ve ilk kez tanışacaksan bi zahmet totolarını kaldırıp gelecekler seni görmeye. Ailenin haberi olmayan ne süslü 3 ilişkini mi bilmiyorlar kalmaya gidersen gizli yapacağını mı?

26 ocak 2021 17:09

3. A2 ah canım o işler öyle olmuyor biliyor musun.

Kızı görmek için cümbür cemaat ailesinin evine mi gelsinler ahshshs

Neysee geleyim cevabıma

Baya nişan söz konuşmaya başladıysanız ve şehir dışında oturuyorlarsa bir iki kez gidip kalınabilir

Aynı şehirdeyseniz gereksiz olur kalmak

Bir de niyetiniz ciddiyse ailesinde bir kaç saat geçirmek aslında epey iyi oluyor. İletişimleri nasıl, davranışları nasıl.

Ama evlilik düşünüp işler ciddiye gitmeye başlamadıysa boşverin

26 ocak 2021 17:15

4. Ailesiyle tanıştım. Şehir dışındalar ama daha önce evlerine gitmiştim. Annem gittiğimi biliyor fakat kaldığımı bilmiyor. İlişkimizi de biliyor. Ayrıca ciddi bir görüşme değil ki neden onca saat yaşadığım yere gelsinler? Ben erkek arkadaşımla uzun süredir görüşmediğim için gideceğim, 2 gün onlarda kalıp sonra başbaşa olabileceğimiz başka bir yere gideceğiz. Çok ısrar etti onlarda kalmam için, annesi falan da davet ediyor. O yüzden bilemedim. Daha önce kaldığımda farklı bir evdeydiler şimdi taşındılar. Bir de annesi çalıştığı için pek görememiştim. Tanımak için bir fırsat olarak da görüyorum, ailesiyle nasıl, ailesi nasıl, ev düzenleri nasıl? vs.

26 ocak 2021 17:18

5. Bence kalmayın bir sebepten değil içimden öyle geçtiği için 6. Hissimle yazıyorum.

26 ocak 2021 17:20

6. Anonim 3 benzer düşünüyoruz. Aslında onun ailesi daha ciddi düşünüyor ama ben henüz tam öyle değilim. Sebebi de erkek arkadaşımın henüz işinin olmaması, pandemiden dolayı da sürekli erteleniyor bazı şeyler. Ben de memurum atamamın yapılmasını bekliyorum. İkimizin de hayatları belirsiz o yüzden düşünme aşamasındayım, bazı şeylere karar vermek için de iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

26 ocak 2021 17:24

7. Ailenizin haberi olmadan kalmanız size doğru geliyorsa kalın

26 ocak 2021 17:31

8. A3 ah canım O işlerin nasıl olduğunu gayet iyi biliyorum çünkü evliyim, 1 kızı kardeşimi de evlendirdik, çevremdeki bir sürü dostum da evlendi, süreçlerine şahit oldum. Tanışma için cümbür cemaat değil ama erkek tarafındam anne baba kaldırır totosunu gelir. eve de gelmezler önce bi dışarda yemek yenir, sonra geldikleri gibi giderler. Neyse usulü erkanı herkes kendi ailesinden bilir, bizde böyle.

Ss süslü daha önce tanıştığınızı yazmamışsın başta o yüzden söyledim öyle. benden sana tavsiye ailenden habersiz gidip bi ihtimal de olsa kayınvaliden/pederin olacak insanların evinde kalma. Yarın öbür gün bi aksilik olur, ilk diyecekleri şey, "daha evli değilken anandan habersiz geldi evimde kaldı, oğlumu ayarttı" demezler deme, derler. burası iğrenç bir ülke. Belli ki zaten senin de için rahat değil buraya sorma gereği duymuşsun. Vakitli git, günü geçir evlerini düzenlerini görmek istiyorsan sonra kalk sevgilinle git nereye gideceksen. Tabi bu benim düşüncem, en doğrusunu sen bilirsin yine kendin için. İçgüdülerini dinle derim.

26 ocak 2021 17:33

9. Gelmiyor fakat düşününce çoğu konuda aileme haber vermiyorum. Ya da onaylamayacakları çok şey yapıyorum zaten. Gurur duyarak söylemiyorum fakat yetişkin biri olarak ailemden bir çok konuda farklı düşünüyorum. Yine de hak veriyorum size, insanın içine sinmiyor.

26 ocak 2021 17:40

10. 4 yıllık ilişkimde ailesi başka şehirdeydi ziyarete gittigimizde kalıyordum. Ailemde biliyordu . Sonra zaten nişanlandik evlendik

26 ocak 2021 17:44