erkek arkadaşınıza kusurlarınızı söylüyor musunuz ornegin vücudumu beğenmiyorum saçım şöyle yüzüm böyle vb ?

dışarıdan direkt ozguveni yok bu diye anlaşılıyor mudur? ya da başka açıdan sorayım. ozguvenim eksik diyor musunuz? hep ozguveni yüksek bir profil çizmek istedim ( yok çünkü rol yapmaya çalışacağım diye kendime telkinde bulunuyorum) ama bazen suram böyle buram şöyle diyorum ya da ozguvenim biraz eksik şundan bundan ötürü diyorum sonra neden öyle dedim ki diyorum çünkü karşı tarafın sanki size bakışı değişiyor. belki de ben kuruntu yapıyorumdur ama sanmıyorum bence saygısı bakışı vb değişiyor. yanılıyor muyum

1. Süslü konudan bağımsız kimseye kusurunu söyleme bence. Karşındaki fark etmemiş olsa bile bu sefer fark etmeye başlıyor. Biz kendi vücudumuza inceleyerek baktığımız için kusurları görüyoruz ama karşıdaki insanlar bir bütün olarak bakıyorlar bu yüzden bizim gördüğümüz kusurlar gözlerine çarpmıyor.

20 haziran 2024 00:45

2. kusurunun olmasi ozguvene engel degil. kusursuz gorunen insan da yok zaten.

20 haziran 2024 00:50

3. Süslü kimseye söyleme annene bile söyleme. Biz kadınlar manyaklık yapıp yüzümüzdeki bir tane siyah noktanın neden orada olduğunu bile kafaya takabiliyoruz karşımızdaki kişi bizi bütünsel görüyor oysaki. Bütününle güzelsen a tarafım çarpık, b tarafım asimetrik dediğinde karşıdaki insan ona odaklanıyor ve seni oradan vurmaya çalışıyor. Erkeklere,aslında herkese göre,bütünsel güzel görünüyorsan  baktığında sorun yoksa sorun yoktur. Onlar oradaki minik çatlağı farkedemezler bile. Yüzümüzü vücudumuzu inceleyip duran biziz.

20 haziran 2024 02:22

4. a1 a2 evet haklısınız öyle olması için uğraşıyorum bazen ama pek beceremiyorum galiba en yakınım insana insanlara kusurlarımı dile getiriyorum hep köpek gibi pişmanım öyle davrandığım için. hakikaten de oradan vuruyorlar. sözde sevgilim bir iki kusuruma laf etmişti sözde sevgilim işte. sanane amk diyor gecebilirdim ama yüzüm düştü belli etmemek çok ozguvenli davranmak gerekiyor inşallah becerebilirim bundan sonra

20 haziran 2024 02:35

5. Ss biri sana bir kusurunu söylediğinde' kimse ben dahil farketmedim sadece senin farketmen çok ilginç' de ve soğuk yap.

Asla kimseye bir kusurunu söyleme.

Kusur denilen şey zaten yok herkes farklı.birinin bacağı çarpık diğerinin kulağı kepçe bir başkasının burnu kanca olabilir ve yani napalım? Zor da kalırsan 'allah öyle yaratmış sorgulmak bize düşmez 'de %90 islamik olan ülkede en iyi susturma yöntemidir

20 haziran 2024 05:30

6. O sırada first datede laf arasında çok zayıfsın diyen çocuğa 'biliyo musun benim ayva göbeğim var bak eheh' diyip göbeği nedeniyle uzunca bir süre göbek açık giymediğini anlatan ben ve ilişki boyunca göbüşümü öpen erkek arkadaşımla evlenmemiz... Ve benim dolabımda croptan başka bir şey kalmaması

Ben kusurlarımı göstermekten korkacağım kimseyle yakın ilişki kurmam ya kuramam gibi. Zaten kusurlarımı sevmeyen adamla da ns yapayım

20 haziran 2024 08:51

7. benim beyinsiz sevgilim, yüzümde dikis izi var ona anlat da gülelim demişti, göğsümde çatlak var jilet izi mi demişti. Allah'm bana niye hep böyle beyinsizler denk geliyor bilmiyorum ya

20 haziran 2024 16:28

8. Ben hicbir sey söylemediğim halde özürlü exim ayak bileğimin kalınlığından tutun, kalcamın dıs kısmındaki ayva tüylere kadar fark edip bana söylüyordu. Ayak parmaklarımı incelerdi bi tanesi yamuk demsiti. Göz altların, şakakların çökmüş derdi. Saçını hep aynı yerden ayırdıgın icin saç çizgin çok kelleşmiş biraz farklı ayır demişliği bile var. Manyak oç yüzünden hala özgüven problemi yaşıyorum kabus gibiydi.

20 haziran 2024 18:07

9. Bu arada zaten anonimiz rahatlıgıyla yazıyorum kızlar, gayet güzelim çok begenilirim. Boyum 1.72 56 kiloyum mavi gözlü ve kumralım. Burnum kemersiz dudaklarım dolgun. Sadece göz altlarım gerçekten mor ve bir kulagım kepce o da genetik yani napim kendimi mi öldüreyim. Kapatıcı sürerek ve açık sac kullanarak halledebiliyorum sevmedigim kusurlarımı. Gelmek istedigim nokta şu, şunu anladım ki karşımdaki kendi özgüvensizliği yüzünden (gayet yakışıklı ama ciddi cinsel problemleri olan biriydi) beni de aşağı çekmeye çalışmış. Şu an gayet çok seviliyorum ve bok gibi göründügümde bile beni öven biri var. Biri size böyle davranıyorsa bilin ki kendi ezikliğinden...

20 haziran 2024 18:36

10. İnsanlara kusurlarını söyleyince elinize ne geçiyor? Onlar görmüyor mu sanki aynada kendini. Çok büyük kabalık bence.

20 haziran 2024 20:01