erkek arkadaşınızla ( normal ) 1 saat telefonda konuşuyor musunuz?

süslüler bazen arkadaşım arar ve konuşuruz birşeyler hakkında , her zaman olmasa da arada uzun konuştuğumuz olur.baska bir arkadaşım da bir kere laf arasında geçti, hiç normal değil diyor.sevgili misiniz ne alaka çok uzun süre konuşuyorsunuz, gitsin sevgilisiyle konuşsun diyor.insan bazı şeyleri sevgilisine değil, arkadaşına anlatabilir dediğimde de insanin sevgilisine anlatamayip da arkadaşına anlatabilecegi hiçbir şey olamaz diyor.eğer yanlış birşey yapıyorsak mesafe koyacagim.sizce normal mi yoksa dışarıdan bakınca kadin erkek arkadaşlığı icin sınırlar aşılmış mı?

1. çok sıksa, haftada iki üç kereyse garip bulurum ben de. ama haftada bir veya daha seyrekse ve sık mesajlaşmyorsanız bence normal ya. yakınsınız diye düşündüm ben.

bu arada bir erkeğin sevgilisine anlatamayacağı fakat normal bir kız arkadaşına anlatabileceği şeyler olduğunu düşünmüyorum. Aynısı kadın için de geçerli. bu konuda sizden ayrılıyoruz.

5 nisan 2021 18:22

2. Ben konuşmuyorum şahsen ama bana garip gelmedi uzun konuşmak Ama düzenli olarak oluyorsa garip bence.

5 nisan 2021 18:43

3. Genelde iş ile alakalı vs şeyleri konuşuyoruz zaten. sevgilisine işte yaşadığı sorunları , sıkıntıları anlatmıyor.belki kuyruğu dik tutmak için, güçsüz görünmemek için vs olabilir.

5 nisan 2021 18:47

4. Düzenli değil.arada mesajlaşma da oluyor ortak bir takım hedeflerimiz var o konuda birbirimizi teşvik vs ederiz.

5 nisan 2021 18:51

5. neyin normal neyin anormal olduğuna kim karar veriyor süslü ya, boş verin. benim de yakın erkek arkadaşım var, başka şehirde yaşarken 1 saati geçerek konuşuyoruz ama 2 haftada bir falan oluyordu bu. olabilir yani, buluşup konuşmaktan farkı yok

5 nisan 2021 18:57

6. A4 süslü arkadaşım da şey diyor adam muhafazakar biri, ciddi düşündüğü sevgilisi var ve o yapıdaki insanlar sevgilisinden başka kadınla bırak telefonu normalde de pek konuşmazlar diyor.hani herşeyi hesap verirler birbirlerine herşeyi anlatırlar.seni yedeği yapmış olabilir falan dedi şoke oldum.mesafe koymazsam da buna izin veriyor olacakmışım.

5 nisan 2021 19:06

7. A5 sağol süslü neyse ben yanlış birşey yapmıyorum, o ne düşünüyorsa düşünebilir.erkek arkadaşımla da ters bir hareketi olmadığı sürece paylaşıma devam ederiz.kız arkadaşımdan farkı yok çünkü

5 nisan 2021 19:09

8. Süslü çok teşekkür ediyorum ya okutacağım bunları cidden.kendisi sevgilisini baya darlayan, yakın kız arkadaşı olamaz falan diyen biri şaşırmamak gerek.

5 nisan 2021 19:32

9. hdhhdshbddhfjdhhf son anonim slayyy queen

6 nisan 2021 00:19

10. Normalllll ay bu gerzolar istiyor ki arkadaş namına kimse kalmasın etrafımızda tüm hayatımız sevgilimiz olsun

6 nisan 2021 09:40