erkek arkadaşın beğeneceği iç çamaşırı vs. almak?

süslüler çok yeni bir ilişkim var, birbirimizi daha tanıma aşamasında olduğumuzdan beyefendinin zevklerini tam bilmiyorum. onun sevebileceği jartiyer, iç çamaşırı vs. almak istiyorum. böyle durumlarda erkek arkadaşınıza direkt soruyor musunuz? yoksa beraber alışverişe falan mı çıkıyorsunuz? denerken foto falan atsam, hem gün içinde de beni düşünmesini sağlarım dedim ama malum korona zamanında mağazaya gidilemiyor.

1. hayır, erkekler siyah-bordo severler, bol dantelli güzel iç çamaşırları al giy, jartiyere şimdilik gerek yok, fotoğraf atmaya hiç gerek yok.

14 eylül 2020 16:31

2. hayır sormuyorum. daha önce gezerken birkaç parçanın askıda fotoğrafını attım. üç gün yorum yaptı. ilk başta hiç güzel değil dediğine en son bayıldım, beğendiğine çingen işi diyordu. bence anladıkları falan yok.

14 eylül 2020 16:33

3. Erkekler cins cins siyah seviyor deniyor ama erkek arkadaşlarımın hepsi renkli seviyor. Abuk subuk renk olsa da renkli cıvıl cıvıl. Oh yeşil diyeni bile olmuştu. Koyu yeşil pazar donuma. En çok babydoll seviyorlar. Tullu dantelli ya seksi gelebilir.

14 eylül 2020 16:34

4. Ne seviyorsa kendi giysin. Ben kendim sevdiğim şeyleri giyiyorum. Hiç sormadım, göstermedim kendi zevkime göre alıp giyiyorum.

14 eylül 2020 16:39

5. Her erkegin de bir ic camasiri sevdasi yok yani. Bir an once cikarilsin istiyor buyuk cogunlugu.

14 eylül 2020 16:56

6. Benim sevgilim tanga sevmiyor. Ben heveslenip alıp giymiştim tanga çok mantıksız falan demişti. A101 donu giyince güzel ya da kötü demedi. En son sordum ne seviyosun diye sıradan şeyleri seviyorum zorlama giyinme seksi olcam diye demişti

14 eylül 2020 17:08

7. a8 yazınca aklıma geldi, benimki de tanga veya g-string sevmiyor. içi bir hoş oluyormuş ama kötü manada. aynı şeyi parmak arası terlik içinde söylüyor. araya kaçmalı şeyler canını sıkıyormuş dfghjklfg

14 eylül 2020 17:16