erkek arkadasim sevisirken devamını istemedi?

normalde haftada 1-2 yapan bir ciftiz. kendisi yanıma sokuldu sevismeyi baslatti sonra geldi ve bitirdik. sonra ikincisini istediğimde hayatım cok yorgunum zaten ama istersen sana calisabiliriz dedi beni orgazm ettikten sonra ikinciye neden yapmadik diye sordum, o da senin de istemediğin cok zaman oluyor benim canım istemedi ikincisini yapmayi suan, ben coğu zaman sana bir sey demiyorum hatta israr baski sorgu sual hic birini söylemiyorum cünkü cok hassas bir konu, sevgilim istemiyorsa istemiyordur konu bitmiştir ayni sekilde  ben istemeyebilirim o zaman da bu kadar sorgulama lütfen dedi. biraz bozuldum acikcasi sizce abartiyor muyum? bu arada cidden asla kendini düsünen bencil birisi değil. ramazanda ben oruc tuttum bu nedenle bir ay boyunca sevismedik ve hic bir sey demedi. o yüzden simdi daha istekli olmasini beklerdim.

1. bulmuşsun bunuyosun sus

15 nisan 2024 22:57

2. çocuk haklı, istemiyorum istemiyorum demektir

15 nisan 2024 22:59

3. Hem oruç tutarım hem zina yaparım jsjjjsjsjs. Bizim ülkenin Müslümanı çok değişik ya

15 nisan 2024 23:03

4. size istemediğiniz zaman saygı duyuyormuş siz niye aynı saygıyı ona göstermiyorsunuz?

15 nisan 2024 23:17

5. Karşındaki insan ya o gün yorgundur canı sıkkındır falan... Bir de cidden bu çok hassas bir konu. Aynısını sevgilin yapsa burda mahkeme kurar asardık.

15 nisan 2024 23:28

6. Orgazm etmek mi Allah kabul etsin

15 nisan 2024 23:41

7. Troll soru ya. Konu gerçekçi olabilirdi ama anlatma biçimi bariz troll.

15 nisan 2024 23:52

8. Bacım sen çıplak görülünce ölmüş bir pipiyi bile diriltecek güzellikte bir vücuda mı sahipsin de istenmediğine bozuluyorsun. Kim bilir kaç kez yaptınız. Adam için sıradan bir şey oldu seni görmek. O kadar arzuladığı biri değilsin artık üzgünümmm.

15 nisan 2024 23:56

9. oruc tutmak demek ulvi biri oldugum anlamina gelmiyor elimden geldiği kadar yapiyorum, müslümanliğimi ibadetimi elestirmek size kalmadi

16 nisan 2024 00:19

10. ben değilim ama anonim 7 nim cevabi bariz troll