erkek arkadasimin takintili eski flortleri?

iyi geceler herkese. ister istemez gerildigim bir kac olay yasiyorum iliskimde. soyle ki 1 ay doldurmamiza az kalmis bir iliskim var. her sey cok guzel, iyi. surekli beni arar, merak eder, ne yaptigimi sorar, ilgilenir. seviyorum boyle. aramizda cok ufak tartismalar oluyor ve maksimum bir saat icinde duzeltiyoruz her seyi. ama beraber oynadigimiz bir oyun var. orda da sevgili oldugumuz belli. biz sevgili olunca bunu goren eski flortleri surekli onu taciz ediyor. ya beni ekliyorlar, ya onu ariyorlar, mesaj atiyorlar, oyundan da taciz ediyorlar. taciz derken rahatsizlik anlaminda kullandim.. bir hafta once bir tanesi yazdi ona, fotografini atiyor, erkek arkadasim rahatsiz etme iliskim var diyor, engelliyor ama oyundan bu kiz onu yine taciz ediyor. konferansa aldi kizi, aradi. kiz onu bana kotulemeye calisti, konferanstan atti erkek arkadasim onu. "numarasi var, ne sormak istersen git sor." diyor. ama ben konusmadim kizla. sonra oyundan tacize devam edince ben dedim ki o kizi konferansa al ve benim oldugumu belli etmeden konus dedim. kiz diyor ki ben sana bilmem kac ayimi verdim, boyle yapma, sevgilim falan var deme bana. erkek arkadasim da agzinin payini verdi, kapatti. kiz bir daha suan icin rahatsiz etmedi. tam ondan kurtulduk derken yine uyardigi kizlardan biri oyundan taciz etmis bugun, populerlik gondermis. durduk yere gerildim. ona da yansittim ama trip atar sekilde degil, keyfim kactigi icin modum dustu sadece. 5 kere guluyorsam 1 kere guldum mesela. sevgilime tribim yok, dedigim gibi sadece keyfim kaciyor. oyun oynamayin diyebilirsiniz, o askerde ve yapabilecek cok bir seyimiz yok, sadece film izleyebiliriz bos vaktimizde ekstra aktivite olarak. ben calistigim icin zaten haftada maksimum oyunda gecirdigimiz vakit 5-6 saat, o kadar bile olmuyor genelde. oyunu silelim dedi hayir dedim. yani aslinda onun bana yanlis yapmadigini biliyorum. ama bosver askim takma, vizildayip giderler diyor ama gitmiyorlar ki. cocukla el ele fotografimiz var, yani hala bu kizlar nasil rahatsiz edebiliyor aklim almiyor. kizlarla iletisim kursam diyorum, bas edemem diye dusunuyorum. bana kolayca takma, gerilme diyor ama kendisi beni daha cok kiskaniyor her seyden. su kizlarin ona yaptiklarini benim eski sevgililerim yapsa eger sinir krizi gecirir, delirirdi. ben keyfimin kacmasini ve anlik da olsa iliskime yansitmayi istemiyorum bu durumu ama elimde olmuyor. bir de suan regl donemimdeyim, daha asiri modum dusuyor. butun gun guzel gecerken aksam su olay modumu inanilmaz dusurdu. nasil bir oneri verebilirsiniz bana? bu arada erkek arkadasima guveniyorum..ama kizlara karsi duygularini, iliski ciddiyetlerini cok sorgulamadim. akli karisabilir mi diye de cekiniyorum. cunki zaten yeni bir iliskiyiz, yuzde yuz ona guven duyamam.. bu ilk anlattigim kiz iliskileri varken aksamlari hep yalan soyleyip erkeklerle bulustugunu ona itiraf etmis o zamanlar. ve buna ragmen hala erkek arkadasimin pesinde kosuyor beni bile bile. abartili mi hissediyorum, bilmiyorum.. nasil bir sey yapayim? keyifsizligimi de iliskime gercekten yansitmak istemiyorum.. ama cok uzuldum bu aksam.

1. taciz ediyor: oyundan popülerlik attı

19 kasım 2021 09:23

2. bir değil iki değil hepsi mi sorunlu bu kızların bence sorun erkek arkadaşında, kızlara hiç iyi davranmamış ne yazık ki, insan durup dururken takıntı yapmaz, ben olsam böyle birine güvenmem.

19 kasım 2021 12:04