erkek arkadasimla kisisel hijyenim ve evdeki dagınıklıgım üzerine cok büyük kavga ettik, bana tavsiyelerde bulunabilirmisiniz?

nöbetli bir işte calisiyorum. bu iste calisirken de daha iyi bir iş aramaya calisiyorum, sürekli evdeyim disari cikacak zamanım vaktim bile yok öyle düsünün. erkek arkadasımla 4 aydır ayni evde yasıyoruz. ben cok dagınık bir insanim kabul ediyorum. onun disinda bence bazı saglık sorunlarim var, son zamanlarda inanilmaz bir nefes ve ter kokusu sorunu yasıyorum. erkek arkadasım da cok tertipli birisi. dün en son bir yere cikarken saclarimi düzlestirdim,maşayı da havluyla beraber yere koymustum. eve geldiğinde el havlusu neden yerde diye delirdi birbirimize girdik. benim vakitsizliğimi görüyor, bazen dus bile alamiyorum. ter kokun cok agir kokuyor, bazen yatakta sana sarılamiyorum, haftada 1 yada 2 dus aliyorsun, saclarin hep dagınık kabarık, vucut temizliğin leş gibi. ben hep arkani topluyorum, evimiz odamiz hep dagınık, anliyorum hedeflerin var ama bu evde bana da saygı duymalisin, saclarin ve kisisel bakımın icin gel alisverise cikalim ne istiyorsan alalim dedi. istiyor ki disaridan geldiğimizde o kiyafetleri cikartalim onunla oturmayalim, saclarimi yaptiysam ve döküldüyse arkasından hemen 2 dk bir süpürge yapayım gibi. ama ben gercekten cok yoruluyorum calismadiğim sadece 1 gün var. hem cok utandim bu konusmadan sonra hem de napabilirim bilmiyorum. bunlar yüzünden artik cinsellikten de sogudugunu söyledi, belki de ben tek eve cikmaliymisim. bana tavsiye verir misiniz? özellikle hijyen,ter kokusu hakkında ve toplu kalmak hakkında? cok üzgünümx

1. haftada bir iki dus mu alinir yani nobetten isten gelince 10dkligina bi kopuk bi sampuan hemen yikanabilirsin acikcasi sevgilin hakli bu konuda. daginikligina bir sey diyemem ama dus ve hijyen kirmizi cizgi. hasta olursun bak kisisel hijyenine dikkat et. sirtin popon hep sivilce olur terden kirden. savunulcak bir yanin yok.

26 ocak 01:25

2. Adamdaki yokluğa bak

26 ocak 01:26

3. benim babam sabah 6da evden çıkar akşam 10da eve gelir bu yoğunluğa rağmen anneme kokmamak için hergün yemekten sonra direkt duşa girer. bu kadar pislik kabul edilemez bence trolldur umarım bu soru ilk defa bir erkeğe hak verdim

26 ocak 01:30

4. dağınıklık neyse de pislik vakitsizlikle açıklanamaz cidden. yemek yiyecek vaktin var di mi? tuvalete girecek de var. banyo da bunlar kadar vakit alıyor. istersen 7 gün çalış 5 dk duşa girmemek artık pis biri olmaktan kaynaklı bu da değişir mi bilmiyorum. siz baştan nasıl sevgili oldunuz şaşırtıcı. yani ne diyelim istiyorsun ss, bir zahmet duş al...

26 ocak 01:31

5. nöbetli işte çalışıyorum demişsin hemen ardından sürekli evdeyim demişsin, sonra haftada 1 gün evdeyim duş almaya vakit bulamıyorum demişsin... hangisi bir karar ver kokulu troll seni :d

26 ocak 01:33

6. Duş almak 10 dklık iş ya. Saçını yıkamadığın günlerde sadece 5 dk vücudunu yıkayıp çıkabilirsin. Bu bahane üretilebilecek bir durum değil kusura bakma. Ayrıca cidden makinaya atılmayacak havlunun yerde işi ne? Dışarıda gezilen kıyafetle evde oturulmaz katılıyorum, kendine temiz ev kıyafetleri ayarla. Dediğim gibi saç yıkamasan da 5 dk vücudunu yıka çık. Ağız kokusu için bol su tüket 2-2,5 litre ve diş ipi kullan.

26 ocak 01:35

7. Daha sık yıkan xd troll bence de

26 ocak 01:35

8. sürekli evdeyim yani ev ve iş anlaminda baska hic bir seye vakit ayiramiyorum diyorum, salak misiniz nesiniz adam akıllı tavsiye almak icin actim soruyu, kendi pis oldugumdan bahsediyorum kendimi yerip neyin trollugunu yapayım?

26 ocak 01:36

9. Ee o zaman her gün dus al,güzel kokulu losyonlar sür.icinden geliyorsa tabii gecelik falan alabilirsin bence evde seksi olmak güzel hissettirir.calismadigin bir günde de 1-2 saat evle ilgilensen bir sorun kalmaz.

26 ocak 01:40

10. Erkek arkadaşın sofrayı toparken sen hemen duşa gir ya da yemeğe oturmadan önce giyslerini kirliye at, duş almak 20 dknı almaz. Duşunu al, üstünü giyin, kremini sür toplam 20 dk. Eve yardımcı alın ayrı eve çıkma masrafından daha ucuz haftada 1 gün kadın gelsin. Ev böylelikle toplu kalır. Evde giyinmek için birkaç takım ev giysisi al. Havlunun, maşanın yerde ne işi var? Minik bi makyaj masası alın. Birkaç parça güzel pijama al. Hayat enerjim gitmiş eğer eskiden de böyle değilsen.

26 ocak 01:40