erkek her zaman evden alip eve birakmali bulustuklarinda gece olmasa da sabah vs?

susluler ben biraz cekiniyorum birak diyemem mesela ya da al falan sizce bu yanlis mi? yani bu beklentiyi soylemeli miyiz yoksa seven erkek zaten yapar mi? diyelim bir kere almadi/birakmadi o kisiden ayrilmali miyiz?

1. taksi şoförü mü erkekler salak mısın cemile. ezik gibi şeyler yapmayın ya, alırsa alır almazsa da bin taksiye git nereye gideceksen. taksiye binecek paran yoksa da kimseye güvenip dışarı çıkma.

22 mart 2021 23:12

2. Aranızda çok km yoksa bence bırakılmalı ya. Daha doğrusu şöyle diyeyim kimin arabası varsa(kadın ya da erkek) bence evler çok uzak değilse bırakmalı bu kibarlıktır bana göre hele sevgilisi ise önemli bir şey bence. Not: evime bırakmıyor diye de ayrılmam, diğer davranışları vs. Önemli.

22 mart 2021 23:14

3. çok ilginç ilişki bitirme kıstasları duyuyorum bu sitede. ufuk açıyor.

22 mart 2021 23:17

4. benim erkek arkadaşım her zaman alıp bırakıyor ama zaten arabayla 10 dakika falan bizim ev mesafemiz yakın yani, eğer çok uzak mesafeyse bence her zaman alıp bırakamayabilir normal karşılanması lazım.

22 mart 2021 23:19

5. Bunun için ayrılmayı düşünmem, genelde sevgilim her zaman alır ve bırakırdı ama uzun zamanlar yollarda heba olduğunu bildiğimden bi yere kadar ben geleyim vs. Derdim hep. ya da saat uygunsa inip otobüsle taksiyle devam etmeyi teklif ederdim. Mesela gece bi yerden geç çıkmışsınız diyelim saat gece 1/2 hadi sen kendi yoluna derse üzülürdüm. Malum Türkiye de yaşıyoruz taksicilerin bile ne yapacağı belli olmuyor. Böyle günler için beklentim olurdu. Gün içindeki buluşmalarda alıp bırakmasını beklemem. Ya da aşırı bi yağmur varsa yine bırakmasını beklerdim:)

22 mart 2021 23:20

6. 😮😮😮😶😟

22 mart 2021 23:21

7. Ondan sonra himcinslirinizi kizbin dimiyin oluyo

22 mart 2021 23:22

8. Her zaman degil ama eve birakip alir bir erkek. Kendi arabasi var sizin yoksa , evleriniz arasinda daglar yoksa bu ozgurlukcu fikirlerin saptirilmasi da skti. Gecenin korunde kalk git gibi bakan adamdan bir sey olmaz. Turkiye de yasiyoruz kezban olmadim saniyorsunuz ama eviniz uc noktalarda degilse iki dk yolunu degistiremeyen adam modern falan olmuyor bazi gorgulerden birhaber demektir. Bu arada evet ayni durumda bende birakirdim.

22 mart 2021 23:54

9. eski sevgilim her bulusmadan sonra bırakıyordu eve, hatta arabası servisteyken yürüyerek bırakıyordu, arada ben gelme ben kendim giderim diye ısrar edince gelmiyordu. bulusacağımız zaman da kahve icmeye falan gideceksek yine alıyordu beni evden zaten yolunun üstüydü, ben ona gideceğim zaman ise yine bazen kendi teklif ediyordu geleyim mi diye, ya da ben gelir misin diyordum bazen de ben otobüsle gidiyordum evine. bu arada yasadığımız sehirde her yer birbirine cok yakın bizim de evlerimiz arasında arabayla 10 dk falan mesafe vardı.

asla cekinmem gel al demekten cünkü otobüse binip kendimi de onu da riske atmak istemiyorum, bence kendisinin sormadan bunu yapması lazım

23 mart 2021 00:12