erkek ilgisine maruz kalınca yaşanan mide bulantısı?

selam süslüler. ben kendimden statü olarak daha alt seviyede bir erkeğin ilgisiyle karşılaştığımda mide bulantısı yaşıyorum. ciddi ciddi midem bulanıyor. özellikle bi de cinsel bir ilgiyse karşıdan gelen ilgi, cidden kusasım geliyor. bu durumu yaşayan var mı yoksa bende mi bir sorun var?

1. Clfhdhldkkyfhlfkbnşjclhhloh ölcemmm

29 temmuz 2021 12:55

2. Bu nasıl bir soru ajskdkkdjd

29 temmuz 2021 13:00

3. "statü olarak alt seviyede" snfkgkgşhi

İngiliz prensesine sulanmasın düşük kalite beyler

29 temmuz 2021 13:02

4. anladım genel olarak yaşanan bir durum değilmiş demek ki, teşekkürler.

29 temmuz 2021 13:07

5. 37 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birine yürümesi mide bulandırıcı olurdu

29 temmuz 2021 13:27

6. ingiltere prensesi olduğumu iddia etmedim. sosyal statü diye bir şey vardır. örneğin; bir şirketteki üst düzey yönetici bir kadına kıyasla, işçi bir erkek aynı sosyal statüye sahip değildir. bunu görmezden gelmek kafayı kuma gömmek olur. davul bile dengi dengine diye bir atasözümüz var.

arada büyük bir yaş farkı varsa da kişiler denk değildir. yaşlı adam örneğini veren süslümüzün de söylediği aynı kapıya çıkıyor. 37 yaşınıza geldiğinizde 20li yaşlarda kadınlara sulanırsanız, hoş bir tepki ile karşılaşmamanız olası bir durum.

29 temmuz 2021 13:42

7. Bana da çirkin, göbekli, 180 altı bir erkek asılınca midem bulanıyor.

29 temmuz 2021 13:45

8. Cahil +1 resmen midem bulanır. Sözlükte de var böyle olan hatta bu soruda bile :d

29 temmuz 2021 13:48

9. Keanu Dan yine midem bulandı. Mesele dış görünüşü değil. Tecrübe, bilgi birikimi ve Olgunluk farkı. Ayrıca 37 yaşındaki biri 18 yaşındaki kızı tavlamaz, olsa olsa yaşının verdiği bilgi birikimi ve tecrübesiyle manipüle eder.

Ayrıca 25 yaşında biri olarak 18 yaşındakiler çok çocuksu ve çiğ geliyor, muhabbet kuramıyorum bile. 37 yaşındaki birinin 18 yaşındaki biriyle ortak noktası olamaz. 37 yaşında olup 18 yaşındaki kızla çıkan erkeğin ya zeka seviyesi geridir, ya da kötü niyetlidir.

29 temmuz 2021 14:00

10. Oluyor valla üniversite okumayan,dandik bir yerde okuyan ya da işinin statüsü olmayan biri olunca oluyor.Ben eğitime mesleğe çok önem veriyorum gönül ilişkilerinde.Arkadaşlıkta pek takmam ama en yakın arkadaşlarım her zaman benden daha çalışkandır istemsiz seçiyorum. Kendim de yks de derece yaptım iyi bölüm okuyorum het höt tiplerdense zeki ve yakışıklı seviyorum.

29 temmuz 2021 14:01