erkekler ayrıldıktan sonra neden hemen sevgili yapıyor? daha hızlı atlatmak için mi?

1. Onların ben.....

22 temmuz 2021 22:44

2. uçkurunun sevdasında çünkü .d

22 temmuz 2021 22:45

3. bu bizim ilişkimizde bendim mesela. 7senelik ilişki sonrası benden kendsi ayrıldı hiç aklımda olmayan alakasız bi arkadaşımla buluşup oturup konustuk içimi döktüm hatta çocuğun yanında ağladım. 3 hafta sonra sevgiliydik, 26 temmuzda 5.senemiz olacak, evlenme teklifi etti zaten birlikte yaşıyoruz ama seneye yaza düşünüyoruz :)

yani benim durumumda yedekte tutma yoktu, bi anda ayrılan şerefsiz sevgili vw kol kanat geren bir arkadaş ve sonra ilişkiye dönüşmesi vardı. ama erkekler sığ diyorsanız yukarda yazdığınız tezler de gecerli olabilir

22 temmuz 2021 23:25

4. bir kisinin arkasindan yas tutmayi, aglamayi sacma buluyorlar cunku. bana da bir yakin erkek arkadasim anlatmisti. firsat cikarsa karsilarina (flort edilecek kiz vs) gayet onlerine bakıyorlar iste. neden bi kiza takili kalayim degmez kafasinda oluyo geneli, hepsi olmasa da.

kizlar cidden bu erkeklere degmez. onceden ben de "kesin beni unutmak icin, atlatmak icin, beni dusunuyordur su an, bu tweet kesin bana itafen" diye dusunup kendi kendimi teselli ediyordum da yok gayet umurlarinda olmuyor cogunlukla. genelde hepsinin de elinin altinda, cebinde bir yedegi de oluyor zaten. boyle olmayanlar da vardir ama genel profil bu.

benden size tavsiye, karsinizdaki erkek size nasilsa siz de oyle olun. hareketlerinden anlam cikartmaya calismayin. erkekler severse, ozlerse pasa gibi soyluyorlar. onune bakan, baskasiyla gonul eglendiren erkekleri onlar sizi unutmadan siz onlari unutun

22 temmuz 2021 23:29