yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    erkekler ev veya aracta gorusmekte ısrar ediyorsa ne diyorsunuz?

    instagramdan tanısıyorum diyelim. bazısı evde bulusmak istiyor. bu arada 20, 21 yaslarında kişileri içeriyor bu örnekler. ben daha önce gormedigim bi insanla evde gorusmek istemiyorum diyorum. cok ısrarcı oluyorlar yok oradan sapık gibi duruyorum, psikopat mı sanıyosun o anlama getiriyorlar. alakası yok dışarısı varken napıcam evde hem de ilk tanışma. bi de arabası olan tip var. arabayla alıyor sanıyorum kafeye gideceğiz arabayı bi yere cekip konusma derdinler. öyle yapınca ne demeliyim? hoslanacagım varsa da hoslanmıyorum bana kendi isteğini dayatıp yakınlaşacagımı falan düşündükleri için. hadi evde görüş diyenler olabilirse diye onlara cevabım kafeler kapalıyken hoşlandıgım 2 kişiyi çağırmıştım. yine çay içip sohbet etmek gibi amacım vardı. sonra benimle konusmadılar yakınlasacagımı dusunup kalkıp geliyorlar sonra trip atıyorlar ya da sohbet etmek yerine film açalım diye tutturuyorlar. böyle diyenlere ne diyorsunuz ?

    1. Sapık gibi durmaması sapık olmayacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca süslü ne bileyim ben korkuyorum sanırım, daha yeni bir durumsa evine falan gitmezdim. Trip atarsa da atsın önce saygı duysun.

    11 haziran 2021 08:39

    2. süslü dün mesela kafede bulusmak istedigimi söyledim. yer belirledik bana sormadan gidip bi parkın önüne çekti. arabada konusmaya basladı. eve geçince daha mesaj atmadım. bi kaç saat sonra tipini begenmediklerinle arkadasta mı olmuyorsun hayrola gibi bir şey yazmış. oysa ki sebep saygısızlığıydı.

    11 haziran 2021 08:43

    3. uzun süre konusunca zaten samimiyet olup eve çağırıyorlar direkt tanısıp bulusmuyorum en az 1 ay geçiyor .

    11 haziran 2021 08:47


    4. Birkaç hafta muhabbet edince türkan şoray kanunları gibi kurallarını söyle. En az x buluşma kafe restoranda olacak. Parkta evde buluşma niyetin varsa hiç benimle vakit kaybetme de.

    11 haziran 2021 08:52

    5. Süslü belli ki adamlar duygusal bir ilişki peşinde değiller. Benim tavsiyem zaten direkt evine gitme, eve çağırma. Kafede bile buluşmayan hanzoya ilk kez denk geldim. Ben olsam İlk buluşmada ev muhabbeti açanla konuşmayı keserdim. Kafede buluşmayı kabil edenle buluşur, eger anlattığın gibi kafasına göre bir kenara çekerse de konuşmayı keserdim. Yani sen muhabbeti kesmekle iyi yapmışsın. Arkadaş ayağı da yapmasın. O seni begenmeseydi suratına bakmazdı, ayrica açıkça söyle böyle adamlara. Bana saygısız geldin, oturup medeni insanlar gibi yüzyüze sohbet edebilirdik vs diyin. Bunlar adam olana kadar burunlarını sürtün lütfen.

    11 haziran 2021 09:11

    6. Böyle tiplerden gerçekten hiç bir bok olmaz. 35 yaşına da gelselsr o abazaliklari asla bitmiyor.

    35 yaşında bir ablaniz olarak tavsiyem bu tiplerden gerçekten uzak durun. Sorumsuz, bilinçsiz ve saygısız erkekler bunlar. Her türlü zarar gelir.

    27 yaşında bir erkek arkadaşım var. İki yıldır birlikteyiz. Aşırı olgun bir erkek. Biz tanıştığımız da defalarca bakın defalarca gerçekten isteyerek evime davet ettiğim halde üç sefer reddetti. Son teklifimde de "önce seni tanımak istiyorum" dedi. İlk cinsel ilişkimizi yasadigimizda defalarca "emin misin" diye sordu ve bugün "artık sevismeyelim" desem eminim ki ilişkimize aynı şekilde devam eder. Ruhumu sevdiğini her şekilde görüyorum.

    Yani bunun yaşla, ergenlikle hiç bir alakası yok. Erkeğin yetişme tarzıyla ilgili. Benim erkek arkadaşım annesi tarafından doğru sevilmis, babası tarafından olgun olması öğretilmiş, kendiyle çok zaman geçirip kendini keşfetmiş bir erkek. Gençliğini aptal saptal yerlerde değil sporda, kütüphanede veya akranlarıyla geçirmiş biri. Hayatının hiç bir döneminde abuk sabuk cinsellik kovalamamis. Çok da iyi sevisiyor. Aşırı da yakışıklı. 35 yaşındayım bugüne kadar gördüğüm en iyi erkek.

    Şunu demek istiyorum. Cinsellik peşinde koşan, daha kadını tanımadan yataga atmaya çalışan erkekler çöp erkektir. Onların hiç bir zaman büyümez, asla olgunlasmazlar. Eski ilişkilerimden çok iyi tanıyorum o tipleri anında engelleyin, açıklama bile yapmayın onlari şişme kadın paklar, duygularınızı asla görmezler.

    11 haziran 2021 09:19

    7. Benden sana tavsiye, tanımadığın insanlarla ilk buluşmanı, arabayla kendini aldırmak şeklinde de yapma. O arabayı parka değil, başka yerlere de çekebilirdi.

    Eski usül bi mekan belirleyin, saatinde buluşun, görüşün sonrasına bakarsın.

    11 haziran 2021 09:20


    8. "ben daha önce gormedigim bi insanla evde gorusmek istemiyorum diyorum. cok ısrarcı oluyorlar yok oradan sapık gibi duruyorum, psikopat mı sanıyosun"

    Böyle diyen insanlardan koşarak uzaklaş. Bunlar hep manipülatif tipler oluyorlar. Sen istemiyorum demişsin, buna rağmen dediklerine bak. Bunun altında "sen düzgün düşünemiyorsun" alt metni var. 1 kere açıkça hayır istemiyorum demek yeterli olmalı. Hayıra rağmen ısrar etmek tacize giriyor

    11 haziran 2021 09:45

    9. süslü okcupid indirince ben de bu dediklerinden gördüm ama asla eve gitmiyorum tabi ki :)

    2 kişiyle buluştum ikisiyle de parkta oturduk. birinin arabasında oturdum sadece o da yasakların oldugu gün parkta da üşüdüğümüz için ki bu çocugu ilk görüşüm değildi.

    yani demem o ki sana kalmış . için nasıl rahat ediyorsa öyle yap karşıdakine de bunu ifade et

    herkes kendi niyetine göre insanlarla eşlessin böylece

    11 haziran 2021 10:11

    10. bu arada böyle yaptıgın için sana kezban derler geri kafalı derler hiç etkilenme. böyle diyenlerden tamamen uzaklaş.

    norveçte yaşamıyoruz malesef türkiye burası. kendimi nasıl güvende hissediyorsam orda olurum bu bize kalmış bişey

    11 haziran 2021 10:14