erkekler "geçmişte aldatıldım" yalanı söylemeye başladı, hep böylesi denk geliyor, bu yalan moda oldu herhalde. size de denk geliyor mu?

"ben kıskancım" deyip benim özgürlüğümü kısıtlıyor, "samimi erkek arkadaşın olamaz" filan diyor. benim geçmişimde başka bir erkeğin olduğunu duyunca "soğudum" diyor. son sevgilisi bunu aldatmışmış kadınlar şeytanmışmış, mizojinist cümleler. herife bir bakıyorum: asıl aldatacak kendisi gibi duruyor, sırtlanın teki. sürekli seks muhabbeti, seksten başka muhabbetinin olmaması. sürekli yatak performansıyla övünmesi ("şu kadar saat boşalmadan yaparım, seni uçururum gibi abartılı laflar) ama ilişkilere bakış açısında seksten başka şey yok. adamın cinsellik dışında konuşcak konusu yok. espri yapsa bile bel altı yapıyor leş sırtlan. kafa hep o yönde geri zekalıda. öte yandan sayısız kadına takip atmış filan (ama kadınlar bunu geri takip etmemeiş, lol). bu erkek modelinden çok sık denk gelmeye başladı. ağız birliği etmişçesine hepsi geçmişteki sevgililerinin onları aldattıklarını, bu yüzden güven problemi yaşadıklarını söylüyorlar; ama asıl kendileri aldatacak insanlara benziyorlar. size de denk geliyor mu? ben artık "aldatıldım, ondan böyleyim" palavrası sıkan erkeklerin bu lafına inanmayacağım. ya kendi komplekslerini (boylarının yetersiz olması, çirkin olmaları vb) örtmek için yapıyorlar ya da kendileri geçmiş ex'lerini aldatırken ex'leri bunları yakalayıp intikam olsun diye bir boynuz da onlar taktı, bunlar da sonra "aldatıldım" demeye başladı.

1. Ay hiç denk gelmedim ss ama anlattıkça den kokusu burnuma kadar geldi ıy leş herifler. Bizi kısıtlayan hiçbir erkekten yarar gelmez cidden ya.

20 ekim 2024 13:56

2. demeye devam etsinler mal turnusolu işte duyduğun anda kaçıcan

20 ekim 2024 14:10

3. kadınlar şeytanmış kısmına kadarını okudum. yol vereceksiniz.

20 ekim 2024 14:22

4. Süslü çok uzun yazmışsın okumadım ama var böyle bir eğilim. Yalnız dikkat edin bunu diyen genelde kendisi aldatmış oluyor. Kendi yaşattığını, başına gelen şey gibi anlatıp sempati toplamaya çalışıyor çakallar

20 ekim 2024 17:11

5. insanlığın varoluşundan beri var bu bahane ya sdlşksşlak