esime oral seks yapamıyorum ?

hijyen ile alakalı hiçbir problemi yok. ama yapamıyorum ya. koku falan olmasa da ağzıma onu almak midemi bulandırıyor. hadi duştan çıkar çıkmaz yapayım diyorum yine aynı. bir iki yapıyorum hemen bırakıyorum. o da bana yapmak istediğinde reddediyorum. ama aşırı zevk aldığının farkındayım. siz nasıl isteyerek yapıyorsunuz?

1. Seviyorum? Tutku yoksa zor ya bilmiyorum ya da aseksüelsindir.

2 temmuz 2024 16:59

2. Cinsellikte her seyi sevmek zorunda degilsiniz bence.

2 temmuz 2024 17:04

3. Sevmekle de aseksuel olmakla da alakasi yok herkes her seyi sevmeyebilir veya yapmak istemeyebilir. Bazi insanlarin gag reflex denilen ogurme refleksi cok hizli tetiklenir. Direkt mideniz bulaniyorsa ondan olabilir. Oral seksin yapana fiziksel olarak zevk veren bir yani yok zaten. Partnerinize zevk veriyor olmak tahrik ediyor ve gaza getiriyor. Yani inlemesi, sacimdan tutup bastirmasi vs beni yukseltiyor. Bana yapimasi zaten seks hayatimin olmazsa olmazi. Ama dedigim gibi mecbur hissetmeyin. Yapmayi istiyor fakat yapamiyorsaniz kusma refleksini baskilayacak teknikler var onlari deneyebilirsiniz midenizin bulanmamasi icin.

2 temmuz 2024 17:08

4. Sevmekle tutku ile ne alakası var kız a1.d sanki hayatta bir siz aşık oldunuz da bir biz yeterince sevmediğimiz adamlara kaldık.d ben de sevmiyorum oral ama mutlu etmek için yapıyorum

2 temmuz 2024 17:12

5. Aga kendimden örnek verdim. Sanki 3 milyon hayat yaşıyoruz da ortalama çıkarıp z raporu vereceğim. Bende böyle bu iş. Hatta bir sır vereyim mi?  buradaki bütün sorulara herkes böyle cevap veriyor. Kendilerince. Her sorunun altında diğer cevaba diklenen insanlardan gına geldi valla.

2 temmuz 2024 17:18

6. Kızlar zevk suyunun tuzluluğu sadece benim mi midemi bulandırıyor....

2 temmuz 2024 17:25

7. a1 sevmiyor olmak bir seçenek değil mi ya? hayırdır cinsel terapist misin aseksüelsin diye teşhis koyuyorsun? bayılıyorsunuz insanlara kendini kötü hissettirmeye ya.

2 temmuz 2024 17:35

8. a1 kendinden örnek vermedin yalnız. sevmiyor diye karşındakini aseksüel yaptın. aynı şey olmuyor. ben seviyorum ve hoşuma gidiyor diyip bıraktın da biz de sana saldırdık sanki.

2 temmuz 2024 17:37

9. A6 o sıvının yoğunluğu kişiden kişiye değişiyor, bazılarında nerdeyse hiç gelmezken bazıları sürekli ıslak oluyorlar ve tadı da kişiye ve yediğine içtiğine göre değişkenlik gösteriyor

2 temmuz 2024 17:46

10. Ay cok acik olacak ama ben sevismedigimiz zamanda bile benimkini sadece gordugum an orasindan ruhunu emmek istiyorum gram da tiksinmiyorum bence aranizda tutku yok boyle giderse bikac seneye sevisme sikliginiz da cok azalir

2 temmuz 2024 17:51