eskişehirde güzel otel önerisi olan var mı?

memnun kaldığınız otel var mı kızlar tercihen jakuzili falan olabilir. güzel bi haftasonu geçirmelik.

1. OMM inn'de kalıyorum ben açıldığından beri. Tavsiye ederim.

17 haziran 2020 17:19

2. Hemen bakıyorum süslücüm

17 haziran 2020 17:20

3. Oradaysanız bir şey daha sorabilir miyim? Hayat ne durumda? Cafeler alkollü mekanlar açık mı? Neredeyse 4 aydır evdeyim ve delirmek üzereyim. 2 gün de olsa nefes almaya ihtiyacım var. Dolaşabilir miyiz sizce?

17 haziran 2020 17:21

4. Eses baya normalleşti. Çoğu yer açıldı.

17 haziran 2020 17:22

5. Ben Eskişehir'e değilim ama YouTube da Tuğçe mislina diye bir kanalda Eskişehir vlogu gördüm yeni düzenle ilgili. İsterseniz bir bakın.

17 haziran 2020 17:24

6. Jakuzisi yoktu benim kaldığım odanın ama konum olarak çok iyi olan senna city otel var baya memnun kalmıstım..

17 haziran 2020 17:38

7. Çarşının tamamı, avm, adalar full kalabalık. Tramvaylar sözde yüzde 50 kapasite yolculuk yapacak ama ağzına kadar dolu ve klima açmıyorlar. Herkes sokakta vallahi. Cafelerin hepsi açık ve maskesiz oturuyor herkes. Sokakta da maske takmayı bıraktı çoğunluk. İşyerim çarşıda ve neredeyse hergun gün içinde çarşıdan geçiyorum, sgk ya mükellefe, bankaya gidiyorum. Yaşlısı, ergeni, bebeği herkes sokakta.

17 haziran 2020 17:39

8. Ve pozitif vaka sayısı azimsanmayacak kadar artmış. Neredeyse her gün yerel gazetede bir apartman daha karantinaya alındı diye haber çıkıyor.

17 haziran 2020 17:40

9. Süslü biz arabamızla geleceğiz zaten 2 gün kalacağız bi gece dışarı çıkarız çok kalabalıksa oturmayız zaten. Nefes alalım biraz dedik sadece. Teşekkür ederim tavsiye verenlere :)

17 haziran 2020 17:42

10. Tasigo