eski en yakın arkadaşım, 1 yıldır konuşmuyoruz yazmalı mıyım?
bunu yazarken aşırı utanıyorum ve silerim heralde ama canım çok yanıyor, sizlere de sormak istiyorum. benim ilkokul arkadaşım, canımın yarısı dediğim, melek bi arkadaşım var hatta akışa adını geçirmeden bahsederdim ondan. yani bilmiyorum kız kardeşim gibiydi bana küçükken beni annesinden daha çok sevdiğini söylerdi. çok fazla beraber zaman geçirdik ve o çok güzel, çok naifti ben biraz daha anaç davranıyodum mentor gibi olmuştum artık hem erkekler hakkında hem okul hakkında. lisedeyken mesela hep ite kaka kontejyan arattırdım ona anadolu liselerinden. o hep şikayet ederdi, ama herhangi bi aksiyonda bulunmazdı. ya bilmiyorum. çok seviyodum. ben de onun hep hep hep en yakın arkadaşıydım. sonra taşındı. biz bi tartıştık. uzaklaştık. doğum günümü kutlamadı, ben de onu engelledim pms miydiii başka bi şey miydi bilmiyorum ama çabalamadı. daha önceden de küstüğümüzde kabullenip köşesine çekilirdi hep ama üzüldüm ben de yazmadım ona haklı olduğumu düşünüyodum çünkü. sonra tekrar barıştık, benim ittirmemle, buluştuk zaman geçirdik iyiydik gayet. çok uzatmadan; ben bi pot kırdım arkadaşının yanında. kız da sanırım doldurdu bunu bir miktar yani çok yüzeysel anlatıyorum farkındayım ama utanıyorum. çok seviyorum ben onu. canımıniçi gibi bi şeydi o zaman da evet patlıyodum kızıyodum belki haddime değildi ama kız kardeş gibiydik ya! bi rest çekti bana, ben de ona çektim olmuyor böyle dedi engelledi sildi beni her yerden. yazmıyor da bir yıldır ve şimdi mutlu galiba sanırım. ben de mutluyum. yani uzun vadede hatta çok daha mutlu olacağımı biliyorum. arkadaşlarım sevgilim kendi kendimi bitirmezsem sahip olabileceğim bi mesleğim var. ama onun da yanımda olmasını istiyorum gözlerim doluyo. ben planlarıma onu da dahil etmek istiyorum. ama o istemiyordur heralde, ya ben mi aşırı dramatize ediyorum. iinstagramı kapalıydı açmış fotoğrafları görünce aşırı duygusallaştım ve büyük ihtimalle 2 gün içerisinde reglim, hormonlarla alakalı bunlar ama kızlar çok üzgünüm be! siz olsanız ne yapardınız