eski erkek arkadaşım tehdit ediyor ?

erkek arkadaşımla ayrılalı 7 ay oldu ama kendisi bir şekilde iletişime geçti benimle hala daha bir yerlerden bana ulaşıyor ve sürekli tehdit ediyor küfürler ediyor daha önce şiddet uyguladı kısır döngüden çıkamıyorum sürekli bir şekilde hayatıma dahil oluyor hakaretler küfürler tehditler havada uçuyor. bir şekidle durup durup bir yerden hortluyor aileme söylemedim ama ne yapmalıyım polise mi şikayet edeyim aileme mi söyleyim sürekli bir şey yapamaz artık diyorum fakat tedirgin olmaya başladım hayatıma devam etmem müsade etmiyor

1. SS ailene söyle çekinme. Ilişki yaşamış olmana kızsalar bile senin güvenliğin konusunda endişe edip seni destekleyeceklerdir

5 ocak 2023 15:32

2. Benim eski sevgilim de tehdit etmişti beni, ben de ailemin arkamda olduğunu, polis ve savcı akrabalarım olduğunu, buna devam ederse onu içeri artıracağımı ve yazdığı iğrenç mesajların ekran görüntülerini işyerine mail atacağımı söyledim. Sonra kesti tehditleri

5 ocak 2023 15:34

3. a1 bu adam hiçvir şeyden çekinmiyor en sonunda bende bunları söyledim ona mesajlarını ss aldığımı ve tüm çevresine, iş yerine ileteceğimi söyledim ayrıca şiddet uyguladığın dair kanıtları fotoğraflarım var ama hiçbir çekincesi yok bunlardan çekinmediği için soru açtım aslında korkusu yok ki adamın ya ssaymadığı etmediği küfürler hakaretler yok bana

5 ocak 2023 15:38

4. SS, o zaman bu kişi sadece kötü biri değil, çok ağır bir ruh hastası. Hukuki yollara başvurman gerekiyor. Bu kişi çok tehlikeli olabilir

5 ocak 2023 15:51

5. ben çok eskiden böyle bir belaya bulaşmıştım hatta ondan sonra ki sevgilimle önümüzü kesip saldırmıştı sevgilime baya dayak atmıştı

abisi polis ti kendi de ülkü ocağı üyesiydi korkmazdı o da hiçbirşeyden

yıllarca onu görme ihtimalim olan semte uğramadığımı bilirim (ki burası bornova küçükpark izmirliler bilir yani bornova da oturuyorum ve küçük parka gidemiyorum ne büyük bişey)

polise git süslü

şikayet et

sinme sakın

ailene de anlat

5 ocak 2023 16:05

6. Ailene anlat +1 ve kesinlikle savcılığa şikayet et elinde kanıt varsa iyi olur fotoğraf mesaj mail vs

5 ocak 2023 16:25

7. Merhaba, aynı durumu ben de yaşadım. Bana ulaşabilir misin süslü?

5 ocak 2023 18:41

8. A4 bende izmir Bornovadayım. Ben de aynı sebeplerden Bornova metroya gidemiyorum orda 2 kere karşılaştım

5 ocak 2023 22:24

9. Süslü merhaba yukarıda bir anonim de yazmış. İnandırıcılığını kaybetmiş olabilirsin tehdit edip bir şey yapmadıysan. Aynı durumu seneler önce yaşamıştım. O zamanlar ailemden çok çekindiğim için söyleyememiştim. Bir gün evimin önüne gelmiş ve beni aramıştı eski sevgilim. Ailene gideceğim diye tehditler etmişti. Bende benden biraz büyük polis bir tanıdığım vardı. Onu arayıp durumu anlattım. Eski sevgilime de gitmezsen polisle geleceğim dedim. Tabiki inanmadı. Polisle gittim. Ne konuştular bilemiyorum ama o gün bıçak gibi kesildi. İletişim dahi kurmadı benimle bir daha. Seninde onu boşa tehdit etmeni göstermen gerekiyor.

6 ocak 2023 11:23

10. Ailene söylemene gerek yok.tehdit mesajları ve küfür mesajlarını alıyorsun.direk polise şikayete gidiyorsun.1 aylık uzaklaştırma çıkar tehdit mesajına hemde en geç 3 gün içinde.küfürler içinde ayrıca hakaret davası düşer.sonra iş uzlaşmaya kalır.uzlaşma.hakaretten 2 yıl yer.1 aylık uzaklaştırma süresince bi

Şekilde sosyal medyadan sahte hesaplardan ulaşırsa o hesapları da şikayet et ki buluyorlar.uzaklaştırma kararını ihlal etmiş oluyor.3 gün hapis

6 ocak 2023 11:33