eski flörtüm başkasıyla sevgili oldu?

kendimi kötü hissediyorum, çünkü bana ilişki istemiyormuş gibi yapmıştı. sonunda başkasıyla sevgili olacağını biliyordum. üzülüyorum, istenmemiş hissediyorum. bu nasıl geçer?

1. 2 güne geçer süslü takılma fazla.

26 kasım 2020 00:10

2. Sevgilileri rahat bırak iki güne unutursun.

26 kasım 2020 00:16

3. Sevgilileri rahat bırak nedir ya? gören de bir şey yapıyorum zanneder.

26 kasım 2020 00:23

4. Hayır mesaj attım sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Kendisi söyledi, ben de bir daha yazmadım numarasını da sildim.

26 kasım 2020 00:31

5. Konu zaten nasıl öğrendiğim değil, nasıl aşacağım.

26 kasım 2020 00:32

6. İs mülakatında elendim ben de aynı duygular içindeyim, biz sizi ararız dediler...

26 kasım 2020 01:33

7. İlişki istemiyorum diyen erkekler "seninle" ilişki istemiyordur başkasıyla istiyordur. Bir dahakine ilişki istemiyorum diyen olursa bunu kast ettiğini anlayıp daha az üzülürsün süslüm tecrübe kazanmışsın sıkma canını zamanla bir başkası çıkar karşına hiç aklına bile gelmez

26 kasım 2020 01:36

8. Sonunda başkasıyla sevgili olacağını biliyordum derken zaten benimle istemediğini anladığımı belirttim süslü. Yoksa şaşırmadım yani. Yinede ne eksiğim var diye üzülüyorum.

26 kasım 2020 01:46

9. Hiçbir eksiğin yok süslüm. Benimde aşağı yukarı aynı şey başıma geldi kendimi hem istenmiyormuş hem de aptal yerime konmuş gibi hissetmiştim ama hepsi geçiyor. Benim bazı konular üst üste gelince daha çok bozulmuştu ruh halim o yüzden diğer bir süslünün dediği gibi tecrübe olarak düşün. Gerçekten üzerine düşününce bir şey değişmiyor zaman geçince eminim ki daha güzel şeyler önüne çıkacaktır

26 kasım 2020 10:34