eski sevgili meselesi ve çok uzun bir hikaye?

sevgili süslülerim. fikirlerinize çok güvendiğim için size birşey sormak istiyorum.  bundan birkaç gün önce 8 yıl önce sevgili olduğum kişi (ilk sevgilim hatta) en yakın arkadaşıma ulaşmış. onu benim kadar kimsenin sevmediğinden beni çok üzdüğünden ve benim bunları haketmediğimden bahsetmiş. ve bu arada hakkımda herşeyi araştırmış.okulda kaldığım derslerden öğrenci numarama, erasmus puanımdan gittiğim gezilere kadar biliyor. söylemeliyim ki onla ayrıldıktan sonra tüm arkadaşlarla görüşmeyi kesmiştim hakkımda doğru düzgün bilgisi yoktu. bana beni bulmuşken tekrar kaybetmek istemediğini söyledi ve özür diledi. ama ne yaptı hatırlamıyorum yani beni çok üzmedi kendisi o yüzden anlam veremedim pek.aylardır bana ulaşmaya çalıştığını söyledi vs. bu bilgilere ulaşan kişi telefon numaramı niye bulamadı merak ediyorum. facabookda da beni tanıyamamış. arkadaşım verdi facemi. neyse fb üzerinden iki gün konuştuk. daha sonra mesaj atmayı bıraktı ben de bu kadar araştırmayı iki gün konuşmak için mi yaptın dedim. yüzyüze konuşacaz yazıcam dedi. bir gün sonra perşembe işin var mı dedi hayır dedim ve o gün bu gündür cevap yok facebooka girdiği halde.  sizce amacı neydi kafam çok karıştı yani.

1. sizin olay biraz daha karışık tabi ama genelde erkeklerde bana tekrar döner mi? elde edebilir miyim olayı oluyor. öyle düşünmüş de olabilir. derslerinizi, erasmus puanınızı twitter üzerinden öğrendiyse bu pek emek değil zaten.

13 eylül 2017 23:11

2. Facebook hariç (onu da okul için açtım) hiç bir sosyal medya hesabım yok.

13 eylül 2017 23:17

3. Belli olmaz ama boşlukta olabilir,vicdanını rahatlatmak istiyor olabilir dikkatli olun derim ben ne olur ne olmaz

13 eylül 2017 23:21

4. Soruyu okurken kafamda ex's and oh's - elle king çaldı vallahi. Bence siz bunu boşverin şarkıyı dinleyin :)

13 eylül 2017 23:22

5. "Beni senin gibi kimse sevmedi" bu laf genelde sizden sonra umduğunu bulamayan, bari bulduğuma döneyim diyenler tarafından sıkça kullanılıyor. Aradan çok yıl geçmese belki özlemiştir, unutamamıştır derdim ama bu kadar yıl sonra ortaya çıkmak bana biraz boşluğa düşmüşlük gibi geldi. Siz üzülmemek adına kendinizi çok kaptırmamaya çalışın derim :)

13 eylül 2017 23:28

6. Evet. Haklısınız. Bundan sonra mesaj atarsa nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum sadece. Genel olarak umursamıyomuş gibi yapıcam ama bunu hiçbişey olmamış gibi konuşarak mı yapmalıyım yoksa cevap bile atmamalı mıyım bilemiyorum.

13 eylül 2017 23:30

7. Adinizi soyadinizi google ile aratip okul numaranizi ogrenmesi cok kolay oluyor. Cok emek vermemis olabilir. Bilemedim.

13 eylül 2017 23:35

8. Bana da. Şaka mı yapıyosun ya da dalga mı geçiyosun gibi sorular sordum defalarca hala inandırıcı gelmediği ve her ihtimali de düşünmek istediğim için sözlükte de sordum hatta.

13 eylül 2017 23:42

9. Buluşmayıp erteleyebilirsiniz. Kendinizi geri çekerseniz niyeti ortaya çıkabilir belki. Hala uğraşırsa sizin için o zaman doğru söylüyor olabilir. Ama yok umursamaz bir görünür bir kaybolursa hiç bulaşmayın. Böyle dönen eski sevgililer insanın canını çok sıkıyor tecrübe ile sabit.

14 eylül 2017 01:14

10. Hala bıraktığı yerde duruyor musunuz diye kontrol etmek istemiş olabilir ya da başka bir şey düşünüyor da olabilir. Eski sevgili bu sonucta ne zaman ne yapıcakları belli olmuyor(gizlinot: swh)

14 eylül 2017 01:47