eski sevgilim beni yara bandı olarak mı kullandı?

bi kez daha sormuştum gerçekten kafamı çok kurcalıyor 5 senedir beraberdik 1 senesi ayrıydık o sırada başka insanlarla görüştük ve bir kızla tanıştı uzak mesafe. biz de uzak mesafeydik ama her ay yanıma gelirdi. bu kızın yanına hiç gitmemiş. 4-5 ay beraber kaldılar beraberken çok eğlendiler diye biliyorum hani kafa kızmış. uzun süre sonra da biz barıştık. beraber yaşamaya başladık. kız bir kere yanlışlıkla benim tweetimi beğenip engellemişti. benim ex de facebooktan kızı aratmıştı gördüm ama sallamadım hiç. şimdi biz ayrıldıktan 10 gün sonra kıza geri dönmüş. beğendiği şeyleri bi görseniz sanki benimle hiç tanışmamış gibi, hep ona aşıktı sanki. benimleyken onu düşünüyordu gibi hissediyorum. benim için çok fedakarlık yaptı ama ona da geri döndü. akıl verin lütfen bitti gitti ama 5 sene yani düşünüyorum elimde olmadan

1. Ben de b*ktan bir durum içindeyim kendime yanarken sana da yandım kız kardeşim

23 mart 2022 22:22

2. a1 10 gündür deli deli yaptım kendimi insan şok oluyo bu kadar kolay mıydı? aynı evde yaşadık neler paylaştık. ben varken onu da atamamış aklından. erkekler ölsün ya

23 mart 2022 22:27

3. ilk ayrılığınızda ilişkinin miadı dolmuş. yani gerçekten bir şeyler bitmiş, birbirinize olan ilginiz tükenmiş ki ayrılmışsınız. bu bir yıllık ayrılık süresince toparlanıp yeniden piyasaya dönmüşsünüz. ayrılık atlatılmış ve araya başka bir ilişki girmiş. yani adam yeni birini tanımaya/aşık olmaya hazırmış zaten. sizi çoktan aşmış demek oluyor. bu durumda biten bir ilişkiyi alışkanlıktan veya başka sebeplerle yeniden başlatmanız hata olmuş. yani evet ilişkinin ikinci kısmında aklında o kız olabilir.

diğer yandan siz barıştıktan sonra ikisi birbirlerini hala aşamamış ki stalklamışlar. ama sizin bu şero muhtemelen aynısını kıza da yaşatmış yoksa kız sizi nerden bilip de stalklasın?

23 mart 2022 22:30

4. Erkekler malesef ki böyle. En aşık oldum, hayatımın aşkı dedikleri insanı bile böyle tanımamış gibi yapıp önlerine bakabiliyorlar malesef. Şimdi olmaz ya diyelim ki oldu, siz 3. Defa tekrar başladınız. Bu sefer de size öyle davranacak, öbür kız hiç mi bir şey hissetmedi beni yarabandı olarak kullandı diyecek. Böyle böyle bizi manyak ediyorlar işte. Evet aklına gelmiştir sizinle beraber olsa da. Ama şu anda da siz onun aklına geliyosunuzdur öbür kızı hiçe sayarcasına. Ama tabi bir şey belli etmiyodur ona da.

Bence de erkekler ölsün ya. Bize yaptıkları, hissettirdikleri fitil fitil gelsin burunlarından.

24 mart 2022 00:18