yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    58 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    eski sevgilime bir yalan söyledim ve şimdi toparlayamıyorum?

    ya süslüler benim 4 yıllık ilişkim artık monotonlaşma ve sevgilimin ilgisizliği nedeniyle bitti. büyük bir kavga edip ayrıldık. sonrasında ben aramasını filan bekledim ama aramadı. 4 ay geçti üzerinden ve 2 hafta önce hiç de beklemediğim bir anda mesaj attı. o kadar zaman arayıp sormaması koymuştu biraz bende sen benim zor zamanımda yanımda olmadın birden sildin şimdi arama filan diye boş boş salladım. ne oldu filan diye sıkıştırınca da ben ayrıldıktan sonra hamile olduğumu öğrendim ama sen umursamaz bir insan olduğun için seni aramadım her şeyi tek başıma yaptım şimdi de yanımda olmana gerek yok dedim. belki biraz üzülür diyeydi yani. şimdi de söylediğime inandı, sürekli özür diliyor, barışmak istiyor ve kendini suçlu hissediyormuş. yani bir yalan söyledim ve büyüdü şimdi. ne yapsam bilmiyorum.

    1. Yuh ama ya bu kadar büyük bi yalanı nasıl söyleyebildiniz hiç mi korkmuyorsunuz başıma gelir gerçekten diye

    5 aralık 2020 19:35

    2. Bunun gerçek olmadığı ilerde illaki anlaşılır süslü atıyorum bir sağlık muayenesinde yanında o kişi varken, daha önce düşük ya da kürtaj geçmişiniz var mı diye sorarlarsa ne diyeceksin

    5 aralık 2020 19:36

    3. yalan söylediğinizi söyleyin ve özür dileyin. başka yapılacak hiçbir şey yok, gerçekten hiçbir şey yok. bu olay da size ders olur.

    5 aralık 2020 19:37


    4. Ya işte kanıt sormadı ama tam dediğim zamanlarda benim e nabızda jinekolog muayenem var. Vajinal mantar için gitmiştim kanıt sorarsa kayıtlara geçmesini istemedim filan derim diye düşündüm. Yine de şu an keşke hiç söylemeseydim diyorum.

    Hiç böyle üzüleceğini filan da düşünmezdim yani.

    5 aralık 2020 19:39

    5. Aslında barışmak istiyorum ama doğruyu söylersem o barışmaz, böyle devamlı yalan söylemenin ağırlığıyla da ben devam edemem.

    5 aralık 2020 19:41

    6. Oha resmen dallas. Nasıl akınıza bu kadar büyük bir yalan geldi ya slslösö

    5 aralık 2020 19:44

    7. Onu daha fazla üzmeden ve bu halde görmeden gerçeği söyle bence süslüm, sen bu gerçeği ona hiç söylemeden hayattan ayrıldığını düşün. O bu gerçek olmayan durumla nasıl baş edecek bir düşünsene

    5 aralık 2020 19:46


    8. Ya işte ben ona sensiz de her şeyi yaparım mesajı vermek istedim, muhtaç değilim demek isterken abarttım sanırım. Yazmasını çok bekliyordum yazmadı. Daha önceki kavgalarda hep yazardı barışmak isterdi özür dilerdi.

    5 aralık 2020 19:47

    9. okurken utandım sizin adınıza :d 

    5 aralık 2020 19:55

    10. Bence daha fazla saçmalamadan yalan olduğunu söyle

    5 aralık 2020 19:55