eski sevgilimi takıntı yaptım sanırım yardimm?

kendisi beş para etmez biri ne tip ne karakter ne iş güç. boşlukta idim bununla sevgili olduk sonra sevdim alıştım vs derken 7 8 ay kadar sürdü, ben bitirdim sonra geri döndü bana şans verdim aradan bir iki hafta geçti beni terk etti. aşağılık kompleksi olan ezik bir tipti, bu kişiyle zaten olmaz ama terk edilmek ve böyle bi muameleye maruz kalmak ve kullanılmak benim çok zoruma gidiyor. kısacası böyle ucuz beş para etmez bir insana karşı kendimi kullandırttım üstüne ayrılık acısı çektim yetmedi gurursuz gibi yazdım da yazdım. kendime coookk kötü davrandim yani çok zoruma gidiyor her gece rüyama giriyor. hayatım genel anlamda kötü zaten üstüne bu eklenince bunalıyorum

1. yalnız değilsin süslü 1 aylık sevgilimi unutamadım her gün  beni itin götüne sokan bir tipti bir de .off

13 kasım 2024 17:22

2. toksik döngüye girmişsin.

şunu izlemeni tavsiye ederim

(link: https://www.youtube.com/watch?v=4f2LwOHetmE video)

13 kasım 2024 17:39

3. narsisist bencil kadın düşkünü bi pezevenkti kısa boylu idi ne tip vardı ne kişilik. Allah kimseyi duygusal boşluğa düşürmesin benim gibi saçma insanlara minnet eder oluyorsunuz işte. Bana sevgili olmak istiyorum demişti ben ise hayır arkadaş kalalım dediğimde fb de olabilir demişti. Bu laf üzerine kalkıp gitmedim bi de üstüne sevgili oldum ya benden daha salak daha gurursuz kimse yoktur ya. kendimi niye böyle ezdirdim üzdüm yıprattım sadece kendime üzülüyorum niye böyleyim gurursuzluk ediyorum :((( layığım olan insanlar değiller ama sanki benden üstünmüş gibi hissetmesini sağlıyorum

13 kasım 2024 17:56